2777
2789

من رژیم دارم چتد وقته ،الان حدود ۱۷ ۱۸ ساعت کالری نمیگیرم ،همیشه برام سواله تو اون چند ساعت باقیمونده میتونم چقد بخورم ،اونجا هم خیلی باید رعایت کنم یا نه؟

فقط آب و چای بدون قند 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول جواب اشتباه دادم

ببین باید در حد تامین ویتامین بدنت بخوری 

من خودم تو بقیه ساعات همه چیییز قشنگ میخورم خوب وزن زیاد کم نمیکنم ملی چون چاق نیستم همین که با خوردن غذای زیاد وزنم بالا نمیره شاکرم

تو اگه قند رو حذف کنی و یه وعده خوب بخوری یه وعده پروتئینی و معذب میتونی کم کنی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
چقدر وزن کم کردین با این روش میشه به منم یاد بدین

شامو ۸ میخورم میرم تا ظهر روز بعد حدود ساعت ۲.تو این مدت فقط مایعات بدون کالری مثل اب و چای بدون قند میخورم.دانه ی چیا صبحهها میخورم

چقدر وزن کم کردین با این روش میشه به منم یاد بدین

وزن کم نکردم من سبک زندگیمه چون خیلی آدم خوش خوراکی هستم و غذا دوست دارم فستینگ باعث میشه وزنمو حفظ کنم

وقتایی که فستینگ نیستم وزنم میره بالا فستینگ میگیرم فقط شیرینی و چربی نمیخورم سریع وزنم بر میگرده سرجاش