2777
2789

دوستان شوهرم مهندس ویرایش تحصیلات بیشتر میخام شوهرم ب دانشگاه بفرستم ینی بشه فوقه لیسانس اما اجیم بام تماس گرفت و بهم گفت غلط کردی چون دخترای دانشگاه جورین ک مثل آب روان از دستت میره و فا..ل قرآن آنلاین گرفتم بد در او مد بنظرتون واقعیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا مرد نخواد اتفاقی نمیوفته 

حالا اگه احساس میکنی شوهرت سست عنصره آره اشتباه میکنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

شوهرت تو جامعه نیست مگه فقط دانشگاه خرابه؟آدمی که ذاتش خوب باشه براش فرقی نداره

تو بهترینی من میخام بره چون آدم باسواد میخام بشه تو جامعه یه چیزی بشه اما اجیم کلن ذهنم شست سه بار استخاره گرفتم آنلاین توسل کردم بخدا هر سه بار نوشته نفرست

تا مرد نخواد اتفاقی نمیوفته حالا اگه احساس میکنی شوهرت سست عنصره آره اشتباه میکنی

ن والا من اگر اینو می‌دونم ک هیچ وقت اون ب دانشگاه رفتن تشویق نمی‌کردم شوهرم یه مبدا تو زندگی داره میگه من دختر دارم و اگ‌من  در یکی رو بزنم حتمن یه روزی میاد ک‌در من هم کوبیده میشه ینی اگ من ب دختری بی ادبی کنم ب دختران هم بی ادبی میشه مثل کارما میمونه

ن والا من اگر اینو می‌دونم ک هیچ وقت اون ب دانشگاه رفتن تشویق نمی‌کردم شوهرم یه مبدا تو زندگی داره م ...

خب پس مشکلی نیس انشالله خیره 

ترکی عزیزم؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بله

خخخخخخخ 

از این ضرب المثلت فهمیدم آخه ما ترکا از این مثلا زیاد میزنیم❤️

عزیزم بنظرت زیادی حساسیت دارم پس قرآن چی؟

واقعیتش چون رجوع کردی به قرآن نمیدونم چی بگم ......

ماهم واسه کار شوهرم به یه سید خیلی معتبر واسه استخاره رجوع کردیم گفت خیلی عالیه برو شروع کن

ولی هم شکست خوردیم هم سرمون کلاه رفت