عموو بابام ۱۲سال پیش سر ارث دعوا داشتن فقط باهم حرف نمیزدیم کاری بهم نداشتیم ۱۰سال پیشم مامان من تو تصادف فوت کرد حالا برادرم نوه عموم و خواستگاری کرده نوه دختریشو مامان بزرگمو خاله ام میگن ما نمییام شما بی غیرت هستید از قاتل مادرتون دختر گرفتید عموتون سر ارث شما رو نفرین کرده مامانتون مرده حرفشون منطقی؟
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
اگه نفرین کرده بله نیان بهتره ولی شما کار خودتونو بکنید
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
مگه پدرتون ارث بالا کشیده که برادرش نفرین کنه و بلا سرتون بیاد ؟
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
حرف اونا که منطقی نیست هیچ برگی بی اذن خدا از رو درخت نمیوفته ولی کار شما هم درک نمیکنم میگید مشکل دارید و چند ساله حرف نمیزنین پس چرا دارین ازشون دختر میگیرین بعدا زندگی این دوتا بچه مشکل درست میشه بهمش بزنید
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤