2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیدم مجبور شد نشون بده یه آقایی به خانومه گفته بود نوشابه مهمون من خانومه گفت من غذا میخوام اینم گفته بود تو غذا نخور هیکلت بهم میریزه حیفه هزار بار قسم خورد منظوری نداشتم تیکه انداختم جو گیر شدم اشتباه کردم  ....

یعنی دیدم مجبور شد نشون بده یه آقایی به خانومه گفته بود نوشابه مهمون من خانومه گفت من غذا میخوام این ...

حق داشتی گوششو بپیچون

ولی اینکه خودش اومدع بهت نشون داده یعنی بی منظور بوده

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

کلی گفت غلط کردم اشتباه کردم میدونه این چیزا خط قرمزمنه دیگه الان حالش بد شد رفت دکتر از صبح معده درد میکرد دیگه دعوا کردیم چیزیم نتونست بخوره حالش بد بود رنگو روش پریده بود همش میگفت عجب غلطی کردما هی معذرت خواهی کرد اون گروه ها رو پاک کرد ولی من دست بردار نبودم گفتم اعتمادم خراب کردی واقعا مثل چشمم اعتماد داشتم بهش فکر نمیکردم همچین کاری کنه