من برا سوپ اول اینکه پیاز رو خیلی ریز و طلایی میکنم. بهش زردچوبه و فلفل میزنم. جو و هویج و سیب زمینی کوچولو و مرغ رو باهم اضاف میکنم.. یکم ک پخت. مرغ رو تکه تکه میکنم. و رب رو حتما سرخ میکنم و ب سوپ اضافه میکنم. انتهای پخت قارچ و نخودفرنگی و جعفری تازه میریزم...
مقدار رب زیاد نباشه. قرار نیس مثل ابگوشت قرمز بشه.
واقعا خوشمزه میشه... تو مهمونیا همه عاشقش میشن و هیچی ازش نمیمونه
راستی جو کامل بریز. جو پرک خیلی جالب نمیشه.