2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ یکی بگه اینجا چه خبرهمیشه رسیدگی کنید

اول این که چرا ده بار تگ کردید؟ دفعه بعد واسه همین تگ زیاد لغو میشید بعد هم مال دو ماه قبل رو تازه دارید تگ می کنید؟ الان رسیدگی نمیشه دیگه دو ماه ازش گذشته شاید واسه همین موضوع لغو شده و ازاد شده باشه اصلا 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اول این که چرا ده بار تگ کردید؟ دفعه بعد واسه همین تگ زیاد لغو میشید بعد هم مال دو ماه قبل رو تازه د ...

ببخشید ده بار تگ کردم چون نمیتونم ببینم بهم اینطور توهین میشه 

عجب انصافی دارید

اگر تاپیک دیگه بود سر ثانیه تعلیق میشد با ده بار تگ کردنم مشکل دارید

دوما من تازه به این کاربری تونستم سر بزنم خودتون بودید تحمل میکردید؟؟

این کامنت رو خوندید و اینطور به من جواب میدید؟

کاربر mhnmr هستم 

اول این که چرا ده بار تگ کردید؟ دفعه بعد واسه همین تگ زیاد لغو میشید بعد هم مال دو ماه قبل رو تازه د ...

عجب دنیاییه من از شما معذرت میخوام ده بار صداتون کردم تا به دادم برسید ازاون کاربر حیوان صفت هم معذرت میخوام که بدون هیچ دلیل و علت به من فحش داده 

عجبم از عدالت شما و این سایت

متاسفم

کاربر mhnmr هستم 

عجب دنیاییه من از شما معذرت میخوام ده بار صداتون کردم تا به دادم برسید ازاون کاربر حیوان صفت هم معذر ...

خب مال چند ماه پیش هست ممکنه واسه همین پست تعلیق شده باشه ازاد شده باشه نمیشه دوباره بستش همین پست گزارش هم داشته 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عجب دنیاییه من از شما معذرت میخوام ده بار صداتون کردم تا به دادم برسید ازاون کاربر حیوان صفت هم معذر ...

خوندم اصلا چرا توتاپیک شما اومده این حرفاروزده خداشفاش بده مشخصه بیمار روانیه

https://daigo.ir/secret/41700181532

خب مال چند ماه پیش هست ممکنه واسه همین پست تعلیق شده باشه ازاد شده باشه نمیشه دوباره بستش همین پست گ ...

چطوریه که این  به گفته خودتون اینجوری فحاشیا تعلیق میشن بعد ازاد میشن اما من درباره سازمان برق صحبت کردم  کاربریمو  تعلیق مشکی کردین  این بی عدالتیه دیگه😳😐😐

میگن بابای کابرفیک 1000نفره میخواستم برینم ب بابات دیدم باید با کل شهر طرف بشم ولش کردم🫢🤭🤭🤭کابر ...

@niniyar‍  بااین فحاشیا چکارش میکنید نهایتا اخطار زرد یانهایتش نارنجی اونوقت من درباره بی برقی وسازمان برق حرف زدم  نه فحاشی کردم نه سیاسی حرف زدم اما شما کاربریمو تعلیق مشکی کردین بیا  بخونید فحاشیهاشو البته به قول  خودش۱۰۰۰تاکاربری داره که حداقلبا پنج تا کاربریش  برام مشکل درسته کرده ایشون 😐