2777
2789

برای دلپیچه و درد شکم قرص دی سیکلومین یا قرص هیوسین خوبه برای نفخ معده هم قرص دایمیتیکون خوبه برای درد معده هم فاموتیدین یه عرق نعنا هم بخور 

علائم دیگه ای نداری مثل اسهال و استفراغ و تهوع؟؟

و برو دکتر عزیزم حتما

کاربری دست ۳ نفر است 

برای دلپیچه و درد شکم قرص دی سیکلومین یا قرص هیوسین خوبه برای نفخ معده هم قرص دایمیتیکون خوبه برای د ...

عزیزم اول یبوست شدید داشتم ک دیر ب دیر میرفتم سرویس و دل درد داشتم و نفخ شدید . دکتر دارو داد شکمم کار کرد و نفخم کم تر شد ولی الان دیگ یبوست ندارم. اسهال دارم و دل پیچه و نفخ هیچ مشکلیم ندارم. قرص نفخ هم میخورم ولی فایده ندارع . عرق نعنا هم میخورم انکار ن انکار . این زیاد میخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بخاطر سردی بیش از حد بدنت ..شکمت با روغن سیاه دانه گرم کن ماساژ بده ..یه پارچه هم با اتو گرم کن بزار روشکمت ..چای نبات هم خوبه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
به نظرم بخاطر سردی بیش از حد بدنت ..شکمت با روغن سیاه دانه گرم کن ماساژ بده ..یه پارچه هم با اتو گرم ...

مرسی فدات شم تا حالا بش فک نکرده بودم ولی آخه تغذیمم خوبه سردی نمیخورم تو خونم جوراب می پوشم خدمم گرم نکر میدارم!

عزیزم اول یبوست شدید داشتم ک دیر ب دیر میرفتم سرویس و دل درد داشتم و نفخ شدید . دکتر دارو داد شکمم ک ...

دکتر چی رفتی؟

عزیزم یه دکتر گوارش برو حتما شاید مشکل روده داری 

اگر یبوست شدی آلو خشک خیس کن بخور یا انجیر خیلی خیلی خوبه برای اسهال هم کته و برنج و موز و اب زیاد بخور برای درد شکم قرص دیسیکلومین یا هیوسین 

کاربری دست ۳ نفر است 

مرسی فدات شم تا حالا بش فک نکرده بودم ولی آخه تغذیمم خوبه سردی نمیخورم تو خونم جوراب می پوشم خدمم گر ...

یوقتا دلیلش خوردن چیز گرم نیست مثلا نشستن جاهای سرد و رطوبتیه ..امتحان کن موثر .روغن سیاه دانه رو اگه اصلش پیدا نکردی خودت درست کن سعی کن قبلش گرم کنی بعد استفاده کنی  ..روده هات گرم میشه بمرور ..حتی رحمت واسه زمان پریودی کیست و ایناهم از بین میرن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌