2777
2789

سلام خانوما خوبید من تنبلی تخمدان دارم همسرم مشکل اسپرم تحت نظر دکتریم دعا کنین باردار بشم امسال نگید ای وی اف که فعلا شرایطشو ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش از اول هیچکس نمی‌دونست مشکل بارداری دارین تا تعنه نزنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الهی به حق جد پسر 6ماهم به زودی دامنت سبز بشه بچه داری خیلی سخته خیلی ولی انگار نداشتنش هم درد بزرگیه الهی خدا همه خانم هایی رو دوست دارن مادر بشن طعمش رو بچشونه

قربون خدا بشم من 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

گلم

از نظر مالی اگر شرایط ای وی اف نداری

اخه خب بعدش میخوای چیکار کنی..... بچه کلی هزینه داره

اگر منظورت شرایط جسمانیه

ک چی بگم‌‌‌‌....

ایشالا میشه 💙

🔴 استرس و هی چک کردن رو بذار کنار کامل

بچه وقتی میادش ک منتظرش نیستی خیلی و بیخیال شدی

بذار بدنتون از استرس دور باشه

اگر تهران هستی

پزشک درست حسابی قدیمی میشناسم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ای کاش از اول هیچکس نمی‌دونست مشکل بارداری دارین تا تعنه نزنن

اخه برا من عجیبه

طعنه چیو میزنن😐😐

عه بچه دار نمیشید هه هه هه 😐؟؟؟

خب نمیشن دیگ

چیش طعنه داره

بخدا درک نمیکنم😐

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم همینطور اسی منم همینطور

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اخه برا من عجیبهطعنه چیو میزنن😐😐عه بچه دار نمیشید هه هه هه 😐؟؟؟خب نمیشن دیگچیش طعنه دارهبخدا درک ...

به نظرم 99 درصد تعنه نیست

فقط وقتی آدم یه مشکل داره و بقیه با آگاهی یا بدون آگاهی در اون مورد ازش میپرسن فکر میکنه تعنه هست، حتی وقتی میگن انشالله قسمت شما، انگار دارن بچه نداشتن رو به روش میارن 

متاسفانه آدم تا ازدواج نکنه همه ازش میپرسن چرا نه، چند ماه از عروسی که میگذره همه هی میپرسن بچه شد، یه سر درد میگن آی بارداری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
گلماز نظر مالی اگر شرایط ای وی اف نداریاخه خب بعدش میخوای چیکار کنی..... بچه کلی هزینه دارهاگر منظور ...

عزیزم بحث شرایط مالیش نیست .بنا به شرایطی نمیتونم فعلا انجام بدم 

عزیزم دیگه حرفها کم وبیش شروع میشن چهار ساله ازدواج کردم

4 سال 

فکر کردم 20، 30 سال ازدواج کردی تا 4،5 سال دیگه عادی هست