2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چه واکنشی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 62 پست
اینجوری که مامانم تعریف میکنه بابام از اول وابسته مادر و خواهرش بوده .مثلا روزی که مامانم زایمان کرد ...

خب همین دیگه متاسفانه اون موقع باید این مسئله رو حلش می‌کرد که نکرده الان واقعا نمیدونم چیکارباید بکنه مامانت بنظرم بره مشاوره بهش راهکار بدن بهتره 

چون الان سن هردو بالا رفته و بابات به اینجور زندگی عادت کرده ینی متاسفانه عادت کرده و تو ذهنش شکل گرفته که زندگی همینه باید به مادر و خواهرش اهمیت بده فقط نباید به زنش اهمیت بده براهمین تغییر کردن و اینکه فهموندن بهش که این طرزتفکر و زندگی اشتباهه خیلی زیاد سخت و زمان بره اگه مامانت میتونه با شماها وقت بگذرونه بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.