2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چه واکنشی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 62 پست
بهترین کارو میکنه که ور دلت نمیشینه. خانوما احتیاج به یه ساعاتی تنهایی دارن. بعدها قدرشو میدونی. اتف ...

تعجب میکنم اینها رو میشنوم!

من از شوهرم طلاق گرفتم با این حال قبل از جدایی آرزوم بود جمعه بشه و خونه باشه‌ 

یا تعطیلات عید بشه و خونه باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

میگم مثلا روزی سه ساعت هم برا من وقت بزار

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من هم ۳ ماه دیگه بازنشسته میشه غصه م گرفته از الان اصلا نمیتونم تحمل کنم خونه باشه .

وااای همسر منم خونه باشه اذیت میکنه مث بچه ها هی صدا میکنه هی میگه اینکار بکن اونکارو بکن اقا بیا اقا برو عین بچه هایی که بلد نیستن کاری کنن و تازه کلی بریز بپاش داره چیزیم بگی میگه واویلا منو نمیتونه تو خونه ببینه وای مگه چکار میکنم چقدر بداخلاق و ... همون نباشه اسوده ترم

( شاید چون سرکارش نیس تو خونه موندن براش ی خورده یه جوریه) 

داداش منم ی روز سرکار نره خونه  رو نمیتونه تحمل کنه😂 میزنه بیرون با دوستاش 

اگه اون پی لذت خودشه 

شمام برو پی لذت خودت خوش بگذرون شاد باش 

الان ک نمیشه طلاق گرف بده زشته 

اگه خرج و مخارج تامینت میکنه بهترشوهر من زیاد خونه باشه دعوامون میشه

نه والا 

اینا شرایط بابام بود

حقوقش کفاف زندگی رو نمیده 

همشم از کارت مامانم خرج میکنه 

به فکر شغل دومم نیس فقط به فکر مادر و خواهرشه

وااای همسر منم خونه باشه اذیت میکنه مث بچه ها هی صدا میکنه هی میگه اینکار بکن اونکارو بکن اقا بیا اق ...

شوهر من خیلی گیر میده ، به من به بچه ها . جمعه به‌زور تحملش میکنیم 

راضی باش به رضای خدا 
منم سعی میکنم یه مدت همراهیش کنم ببینم فرقی میکنه یانه هرموقع میره خونه مامانش یا پیاده روی توهم همر ...

اینا شرایط بابام بود کلا از ما فراریه

حتی گاهی اوقات مامانم رو می پیچونه که همراش نره چون مادرش حرف خصوصی باهاش داره

و اینکه مادربزرگم بشدت بی جنبه اس وقتی مامانم زیاد بهش سر بزنه ،احترامشو نگه نمیداره

تعجب میکنم اینها رو میشنوم!من از شوهرم طلاق گرفتم با این حال قبل از جدایی آرزوم بود جمعه بشه و خونه ...

اگه خوب بود روشت طلاق نمیگرفتی

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اگه خوب بود روشت طلاق نمیگرفتی

زبون تلخی داری...

متاسفم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این شرایط خودم نیست بابامه بیچاره مامانم😢

همچین مردی احتمالا تو این 20 سال زندگی هیچکدوم شون نه مرد نه زن یادنگرفتن یه وقتی رو باهم سپری کنن اصلا تفریح ها و خوشگذرونی های مشترکی ندارن باهم برای همین مرد ترجیح میده با دیگران وقت بگذرونه تا با زنش باید از قبل این دوران تفریح ها و بازی های مشترک باهم داشته باشن عادت کنن به تفریحات مشترک تا تو این دوران بتونن یه تایمی برای هم بزارن الانم اگه مادرتون خیلی ناراحت و اذیته بهتره بره مشاوره اون راهکار میده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من برداشتم اینه که رابطه اش با خانمش خوب نیست برای همین بیرون از خونه راحت تره.

نه والا 

خانمش بی آزار و مظلومه 

اونم داره سو استفاده میکنه 

حقوق خودش کفاف زندگی رو نمیده همش از کارت زنش خرج میکنه و تماما به فکر مادرشه

ببخشیدا محل سگ بهش نذار اصلا باهاش حرف نزن سکوت مطلق البته فکر نکنم درست بشه ولی زندگی بهش زهرمار می ...

با اینکارا تا دو سه روز خوب میشه 

بعدش دوباره روز از نو روزی از نو....