2777
2789

من مامانم یه هفته تمام با بابام بحث کردن 

چند روز پیش رفتن خونه فامیل شب موند من بابام موندیم باهم شام خوردیم قیلم دیدیم خوابیدیم

صبحش بابام فلج صورت شد من نبودم و خواب بودم بعدش رفتم مدرسه ظهرش فعمیدم بیمارستانه

الان مامانم می‌خواد بره مسافرت هعی داره غر مبزنه که اره می‌خوای اینجوری مراقب بابات باشی همش میخوای بکپی 

همش تقصیر توعه اعصابش بهم ریختی سر درس خوندنت

منم فقط تونستم بگم به شما هیچ ربطی نداره اول بابای من بوده بعد شوهر تو آنقدر سوز نزن برای من

زبونم نچرخید بگم نشد بگم تقصیر توعه سر چیزای چرت همش رومخشی چندساله زندگی زهر همه کردی 

الان از عذاب وجدانی که گرفتم که چرا اون صبح زود بیدار نشدم دارم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگر تو میتونستی اون صبح زود بیدار بشی و کاری کنی؟ داری میگی فلج عصب شده بعد تو بیدار میشدی میخواستی چیکارش کنی ...؟!! مگه بچه بوده کهمثلا بخواد بیفته تو بیدار میموندی دستشو میگرفتی که نیفته.. بیماری اعصاب بوده 

مادرت باید بفهمه که شما پرستار پدرت نبودی و نیستی...شما فقط دخترشی نه مراقبش... فقط نقش کمک کننده داری اون هم به اندازه خودت ....اگر زیاد نگران پدر هستن خودشون نباید اصلا جایی میرفتن

مگر تو میتونستی اون صبح زود بیدار بشی و کاری کنی؟ داری میگی فلج عصب شده بعد تو بیدار میشدی میخواستی ...

این یکی به مامانم بگه  مگ میفهمه فقط بلده تو شرایط بد غر بزنه خودزنی کنه

من‌چشم باز کردم این بابام بوده اولین مرد زندگیم بوده خب ولی اون تازه تو بیست اندی سال شوهرش شده این

خا اون تورو زاییده عزیزم اول شوهر اون بوده بعد بابای تو بعدم کار مامانت اشتباههه میخواد خودش عذاب وجدان نداشته باشه از اونورم فلج صورت از ویروس هایی هست که قبلا گرفته خودش کم کم خوب میشه ممکنم هست باز برگرده مواظبش باش ولی به حرف مامانت اهمیت نده

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

مادرت باید بفهمه که شما پرستار پدرت نبودی و نیستی...شما فقط دخترشی نه مراقبش... فقط نقش کمک کننده دا ...

منم میگم خودت نبودی از من چه انتظاری داری میگه تو همیشه خدا بیداری اون شب زود خوابیدی 

نمی‌دونم لقمه حروم خوردی تو دامن حرام بزرگ شدی این شدی 

این یکی به مامانم بگه مگ میفهمه فقط بلده تو شرایط بد غر بزنه خودزنی کنه

بگذار غر بزنه یه گوشی بگذار توی گوشت و اصلا توجهی نکن....اگرم زیاد غر میزنه بگو چرا همش دنبال مقصری اصلا من مسبب بودم و تموم. نگذار با انرژی منفیش حس گناه بهت بده...بگو اصلا من گناه کردم  باشه تاوانش رو در اینده میدم خودم.