2777
2789

بچه ها قضیه من مفصله .

من پنج ماه پیش با یکی آشنا شدم  پسر  اروم و مودب و کاری هست بعد یک ماه و نیم چت بلاخره سر قرار رفتیم و یک بار کلا همو دیدیم . خلاصه بنا به دلایلی کات کردیم به مدت سه ماه و بعدش دوباره بهم برگشتیم .. 

الان تقریبا دو سه هفته ای میشه همو فالو کردیم و حرف میزنیم .. میخواستم بگم این اصلا تا حالا بهم زنگ نزده یبار اون موقع بهش گفتم چرا زنگ نمیرنی گف میخوام بدونم شرایط صحبت کردن داری یا نه . این هیچ حالا خودمم زیاد اهل تماس تلفنی نیستم 

این تو ایام عید چند روز رفت مسافرت و دو روز قبلش بهم گف میرم جایی دوست داری تو هم بیا بریم منم گفتم نمیتونم قرارمون بمونه بعد سفرت .. 

الان پنج روزه که از سفر برگشته .. خیلی سرش شلوغ شده انگاری کارمند بانکه میگ از صبح میرم تا هفت غروب میگ انرژیم سر کار میره واقعا پر چالشه .. بعد گف سرم خلوت بشه یه همو ببینیم ..(خودش گف اینو من اصلا نگفتم ببینیم همو)

بعد گه گاهی آن میشه .. و بیشتر حدودا بین ساعت ده تا ۱۲ شب برام پست میفرسته بیشتر اون تایم یکم صحبت میکنیم و همیشه روتینش اینه ۱۲ میخوابه .

تا جایی درکش میکنم این روزا سرش شلوغه ولی بعضی وقتا نگران میشم نکنه علاقه ای بهم نداره 

اخه فقط چت کردن ادمو دلسرد میکنه از هم جذابیتی نداره

بنظرتون بگم ببینیم همو خوب نیست ؟ یا بزارم ببینم خودش کی قرار میزاره ؟ اگ همو دیدیم نگم بهش دوست دارم بیشتر وقت بزاری برام ؟؟

این ۳۱ سالشه و من ۲۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه میتونین راجب این مسائل با خودش صحبت کنین چون از پشت گوشی هم میشه درست حسابی حرف رو به طرف رسوند مثلن بهش بگین من حس میکنم دوسم نداری و آیا این حسم واقعیه؟ 

اگه حستون درست نباشه که بهتون ثابت میکنه دوستون داره اگه هم درست باشه که ریئکشن نشون میده و دعوا میکنه.  سعی کن حتی پشت گوشی مشکلات رو باهم حل کنین همون ساعتای ۱۰ تا ۱۲ شب که حرف میزنین

من بودم بهش حق میدادم چون سرش شلوغ هست ولی هرکسی یه نظری داره دیگه

...🖤

من بودم حق نمیدادم و کلا شوق توی رابطه برام خیلی مهمه... اینکه شخص بخواد ببینتت، دعوتت کنه، تماس بگیره بین کاراش...

نگو کار داره نمیشه، من ادم دیدم مهندس بود وسط کار ساختمونی زنگ میزد اینکه کارمنده و شغلش سبک تر

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫