2777
2789

من یه خونه خریدم مادرم و برادرم توش زندگی کردن بعد ده سال مادرم فوت شد الانم دو سال از فوت مادرم میگذره برادرم یه سوییت ۵۰ متری تک خواب داره که اونم از مادرم بهش رسیده حالا پانمیشه بره سوییت خودش منم به خونه نیاز دارم میخوام بدم رهن پول رهن شو میخوام چجوری بگم بلند شه کمک کنید 

دقیقا همینجوری که اینجا گفتی😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خب بگو بهت اجاره بده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن بگو خونه میخام اجاره بدم ،نیاز مالی دارم 

اگه میخوای بشینی بریم یه قرارداد بنویسیم اگه نه که به بنگاه بسپارم مشتری بیاره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
زنگ بزن بگو خونه میخام اجاره بدم ،نیاز مالی دارم اگه میخوای بشینی بریم یه قرارداد بنویسیم اگه نه که ...

پول نداره آره راهی نیست انگار میگم به پول نیاز دارم میخوام اینجا رو اجاره بدم 

پول نداره

خب بهش بگو بره خونه خودش زندگی کنه توهم پول نداری میخوای کرایه بدی از پولش استفاده کنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.