چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 عنوان کی از روی رگه های چشم و مژه میتونه تشخیص بارداری بده 54 بازدید | 9 پست هنوز زوده و بی بی چک نزدم ، فقط میخوام بدونم کسی هست که تشخیص درست بده عکس چشممو بفرستم واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 1404/01/20 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 خدایا خودت رحم کن😐😐😐 چیز تعجب آوری گفتم؟ واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 وا چه چیزا نشنیده بودم😐 چرا تعجب میکنید مگه از مریخ اومدین؟ والا قدیم این چیزا بوده ، یه سرچم کنی متوجه میشی گلم😊 واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 اره اولین باره میشنوم 🙏 ولی من خیلی شنیدم ، بزنی گوگلم برات میاره و از قدیم بوده واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
پاپیون_صورتی_ عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1328 چرا تعجب میکنید مگه از مریخ اومدین؟ والا قدیم این چیزا بوده ، یه سرچم کنی متوجه میشی گلم😊 یاد مریخی ادم افتادم😂😂 نه والا ما نشنیدیم
ســـــــاراخوشکل عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 201 چرا تعجب میکنید مگه از مریخ اومدین؟ والا قدیم این چیزا بوده ، یه سرچم کنی متوجه میشی گلم😊 راستش من یه بار یه خانم ۵۰ ساله بهم گف معلومه ازچشات بارداری منم کلی ذوق کردم وخوشحال شدم بعد پریود شدمعزیزم ازمایش بهترین انتخابه
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 راستش من یه بار یه خانم ۵۰ ساله بهم گف معلومه ازچشات بارداری منم کلی ذوق کردم وخوشحال شدم بعد پریود ... تا یکشنبه باید صبر کنم تا آزمایش بدم واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️