2777
2789

برنجم بد نمیشه ولی عالی هم نیس مثلا تهدیگش یا له میشه یا یکم خامه

برنج هم اونطور دون و خیلی خوب نمیشه

میشه لطفا روش خودتونو بگید؟❤️

من میزارم چند ساعت با نمک و آب بمونه بعد وسط پخت روغن میزنم آبکش میکنم قابلمه رو میزارم با شعله زیااااد داغ بشه روغن و زردچوبه میریزم باید زیاد باشه زیرش نون و میزارم برنج و میریزم دم کنی میزارم زیرش و کم میکنم دو دقیقه آخر پخت دوباره شعله رو زیااااد میکنم بعد خاموش برنج و ته دیگه عاااالی در مباد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبکشی برنجم بستگی به برنج داره که وی باشه برنج شمال زیاد زمان آبکشی نداره با سرش باش چند بار بپز دقت کن به زمان پخش البته کته بهتره به تعداد پیمانه برنج یک واحد بیشتر آب بریز نمک هم کم باشه وا مره به اندازه

سلام و روز بخیر

کلا باید با تجربه دستت بیاد که کی برنج رو آبکش کنی ولی یه کم دون بردار واگر دیدی خشکه یه کم آب و روغن بریز روش

برای ته دیگم اول شغل زیاد باشه و بعد کم تا موقع کشیدن برنج هم نباید زیر قابلمه رو خاموش کنی

من میزارم چند ساعت با نمک و آب بمونه بعد وسط پخت روغن میزنم آبکش میکنم قابلمه رو میزارم با شعله زیاا ...

عزیزم بعد ابکش روغن میریزی یا بعد ابکش؟؟متوجه نشدم اینو .

من خودم بعد ابکش روغن میزننم برنجم بد نمیشه .الان سوال شد واسم قبل  یا بعد روغن میزنی؟؟ که اگه قبلش میزنی و میگی خوب میشه امتحان کنم ـ.هرچند که من برنج ایرانی  درجه یکو هم نمیتونم خوب  دربیارم .برنج پاکستانی باشه خوب درمیارم که شوهرم پاکستانی دوست نداره و فقط واسهه سوپ وشیربرنج استفاده میکنم مگه اینکه ایرانیمون تموم شه و تا بخره من یکی دوبار پاکستانی دم کنم ک محشر میشه ها دون دون و مجلسی ولی چه کنم که لب نمیزنه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

عزیزم بعد ابکش روغن میریزی یا بعد ابکش؟؟متوجه نشدم اینو .من خودم بعد ابکش روغن میزننم برنجم بد نمیشه ...

نه گلم قبل آبکش کنم روغن میزنم تو همون آب بعد ابکش میکنم من هر برنجی و عالی در میارم با همین روش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نه گلم قبل آبکش کنم روغن میزنم تو همون آب بعد ابکش میکنم من هر برنجی و عالی در میارم با همین روش

یعنی همون اول روغن و نمک بزنم  و بعد جوش اومدن ابکش کنم و دیگه روغن نمیخواد؟؟روش اب سرد بگیرم دیگه اره؟؟بعد روغنش نمیره ؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

یعنی همون اول روغن و نمک بزنم و بعد جوش اومدن ابکش کنم و دیگه روغن نمیخواد؟؟روش اب سرد بگیرم دیگه ا ...

وقتی جوش اومد روغن و بریز هم بزن بعد ابکش کن نه گلم آب سرد نگیر اگر دیدی زیاد پخته یا دیر برداشتی آب سرد بگیر وگرنه نمیخواد 

وقتی جوش اومد روغن و بریز هم بزن بعد ابکش کن نه گلم آب سرد نگیر اگر دیدی زیاد پخته یا دیر برداشتی آب ...

مرسی عزیزم ممنوونم ازت