2777
2789

ما ۲ سال نامزد بودیم و ۳ سال هم هستش که ازدواج کردیم 

تو نامزدیمون اولین تولدم کرونا بود کیک و اینا هیچی نبود به جای کیک آناناس گرفته بود کادو تولد هندسفری 

سال دوم یه کیک با یه کاور گوشی 

سال اول ازدواج تولدم واقعا مفصل بود یک میلیون تومن لباس خریدیم دو سال پیش 

سال دوم ۲۰۰ هزار تومن پول نه تولدی نه کیکی هیچی 

سال سوم ادکلن قیمتش ۱۵۰۰ بود بدون تولد و کیک و فقط کادو 

امسالم هیچی نه کادو و نه تولد 

نمیدونم چرا امسال واقعا انتظار یه کیک رو داشتم 

چون ایشون رفته بودن دقیقا وقتی که رفتش فرداش تولدم بود 

و گفتش بیام حتما میگیرم الان ۱۲ روز گذشته با اینکه باز بهش گفتم خبری نیست 

من واقعا فقط برام مهمه که بدونم دلی برام کاری رو کرده

حتی اگه هیچی نگرفته باشه ( بابت شرایط مالی) و یه ماچ ابدار تقدیمم کنه و بدونم خجالت کشیده از اینکه نتونسته کاری کنه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا فقط برام مهمه که بدونم دلی برام کاری رو کردهحتی اگه هیچی نگرفته باشه ( بابت شرایط مالی) و ی ...

اون که اره 

برام کلی لواشک و ترشک و این جور چیزا آورد گفتش این کادوی تولد منم خب دوست داشتم حداقل یه کیکی یا یه شام بیرون بریم 

میدونم که میتونه ها ولی اصلا خیلی رو دلم سنگینی میکنه 

اون که اره برام کلی لواشک و ترشک و این جور چیزا آورد گفتش این کادوی تولد منم خب دوست داشتم حداقل یه ...

پس اگه میتونسته و نکرده حتما بلد نبوده یا فکر میکرده برات مهم نیست

خیلی محترمانه و باعشق بهش بگو خیلی خوشحال میشم واسه تولدم شام بربم بیرون یا هرچی که مدنظرته

اگه داشته باشه حتما انجام میده

تولدتم مبارک قشنگم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨