2777
2789

مگه تغدیه اشون چی بوده 

الان با زور رژیم و ورزش خودشون لاغر میکنند

اما قدیم واقعا چه مردا چه زن ها لاغر و کمر باربک بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار زیاد میکردن و پیاده روی 

الان زندگی ماشینی شده 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خب معلومه این همه فست فود و شیربنیجات و تنقلات نبود ‌تحرک زیادددد بود

دقیقا درست میگید الان سبزی رو از سبزی مارکت پاک کرده شسته خورد شده میگیرن اونوقت زیر ده کیلو سبزی نمیخریدن تا اونو سرو سامون بدن کلی کالری میسوزندن.خرید پیاده میرفتن میومدن .رخت رو با دست میشستن جارو اگه با جارو برقی هم میکشیدن کلی طول میکشید جاروبرقیا اینقدر با کیفیت نبودن‌ و...‌

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

اولیش تحرک بوده و دومیش تغذیه 

مشاغل و سبک زندگی اون زمان بیشتر جنب و جوش لازم داشته 

مواد غذایی فرآوری شده هم نبوده که با خوردنش چاق بشن 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

قبلا مثلا یک نوع شکلات بوده که بدمزه و چسبون 

و کسی دوست نداست نمیخورد 

الان اینجوریه که دوس نداشتی میری یه نوع دیگه میگیری دوبارهرهمین روند تکرار میشه 

همه چی بسیار متنوع شده 

به غیر از این الان همه کارار رو با گوشی میشه انجام داد 

پس تحرک زیادی درکار نیست 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اون موقع غذا نبوده واسه همین گرسنگی فشار اورده لاغر شدن😂😂شوخی 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

این همه تنوع غذایی و شیرینی و هله‌ هوله که در دسترس مردم نبوده آنچنان.... فکر کردی برا چی چاق دوست داشتن‌... پلو هم به زور گیرشون میومده اکثریت 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اون موقع غذا نبوده واسه همین گرسنگی فشار اورده لاغر شدن😂😂شوخی

خداییشم اون زمان برنج به این فراونی نبوده که همه هم ناهار هم شام هرروز برنج بخورن. اینهمه فست فود نبوده نهایت یه سوسیس یا کالباس اونم چی میشد بخورن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خداییشم اون زمان برنج به این فراونی نبوده که همه هم ناهار هم شام هرروز برنج بخورن. اینهمه فست فود نب ...

اره دیگه 😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

قبلا مثلا یک نوع شکلات بوده که بدمزه و چسبون و کسی دوست نداست نمیخورد الان اینجوریه که دوس نداشتی می ...

آفرین اصلا حواسم به این گوشی نبود انوقتا برای پرداخت قبض آب و برق و گاز و تلفن باید میرفتی بانک کلی منتظر میشدی هرکدومم یه موقع میومد 

اصلا گازم که این آخرا اومد ما خودمون بچگیامون نفت بود برای گرمایش ،کپسول بود برای پخت پز همونا کلی ببرو بیار داشت و براش ارزش قائل بودن زیاد مصرف نمیکردن.الان من آدم میشناسم لوبیا میخوان بپزن لنگ ظهر بدون پیمانه و هیچی لوبیا رو میریزن تو قابلمه توش آب میگیرن ول میکنن ردوگاز تا این پخته بشه چندین ساعت گاز روشنه ،کی قدیم جرات اینکارو داشت همین حرکت کلا کپسولو خالی میکرد.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕