2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار عزیز این کاربر تو تاپیکی به قومیت بزرگ و با اصالت ترک توهین کرد کاربرا هم جوابشو دادن اما ...

سلام

الان چند روز هست شما رو خیلی می بینم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من اصلا خبر ندارماز جایی فرار کردهاومده توی تاپیک من فحاشیبا گفته خودش ترک هستمن نمیدونم

به هرحال الان من که راهنماییت کردم خودم ترکم اگه توهینی کردی کارت خیلی زشت بوده قرارنیس ازیکی بدمون اومدکل قوم روفحش بدیم

من اصلا خبر ندارماز جایی فرار کردهاومده توی تاپیک من فحاشیبا گفته خودش ترک هستمن نمیدونم

الان تو تاپیک زدی و کلی بهم توهین نسبت دادی بعد میگی نمیدونی؟ پس برای چی تاگیک زدی؟ 

به هرحال الان من که راهنماییت کردم خودم ترکم اگه توهینی کردی کارت خیلی زشت بوده قرارنیس ازیکی بدمون ...

بآور میکنی؟

بگو مدرک نشون بده

خیلی بی آبروعه

خیلی

میشه ی بار دیگه نینی یار رو تگ کنی؟

به هرحال الان من که راهنماییت کردم خودم ترکم اگه توهینی کردی کارت خیلی زشت بوده قرارنیس ازیکی بدمون ...

مشکل هم این بود ک کلا به همه ترکا توهین شو نسبت میداد ینی مشخصه کلا قومیت رو هدف گرفته وگرنه اگه حرفش راجب تعداد کمی بود بحثش جدا بود