2777
2789
عنوان

تا دم مرگ رفتم و برگشتم

583 بازدید | 51 پست

من و دوستم الان بیرونیم اومدیم داخل پارک نشستیم 

بعد دو تا پسر اومدن بهمون گفتن که شماها به ما فحش دادین بعد خیلی هم عصبی بودن 

بعد حالا ما دوتا هم هنگ کرده بودیم

بعد دیدم یکی از دوستاش لباسش هی داره میره بالا اونی که دوست پشت سر هی داره لباس اونو می‌کشه پایین 

بلکه دیدن دیدم داره چاقو از زیر لباسش میاره بیرون 😐😐😐 مارو میخواست بکشه 😐

اینم بگم که ما حجاب و لباس خاصی نپوشیده بودیم .

مثل بقیه و عادی بودیم 

فکر کن داخل پارک نشستی دو تا پسر بیان بخوان بکشنت 

بعد از قیافش هم مشخص بود قصد دارن شوخی کنه قشنگ عصبی عصبی عصبی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میگن گل عوارض نداره:

داشته باشه هم تا این حد نیس خدایی مگه طرف خیلی بی جنبه باشه.حتما یه چی دیگه زدن گل ادمو فس و بی حال میکنه جرعت نمیده چاقو بکشه

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

خب چیشد بعدش

بعدش گیر داده بود شما دوتا به من فحش خواهر مادر دادین ؟

ما هم گیج شده بودیم میگفتیم نه چه فحشی و همش تکرار میکرد حرفش رو

(تا اینجا هنوز چاقو رو ندیده بودیم) 

بعد دیدیم هی داره لباسش میره بالاتر هی دوست پشت سرشم داره سعی می‌کنه لباسشو بده پایین 

بعد من توجهم رفت سمت لباسش دیدم داره چاقو رو میاره بیرون 

دوستش از دستش گرفت و گفت اینا نبودن و رفتن 

خب چیشد بعدش

هیچی از وسط شهر رفتیم یکم اخر شهر یه جای شلوغی نشستیم 

اصلا میگم داشتن شوخی میکردن ولی به این دیگه فکر نمی‌کنن با اون کارشون ممکن بود چه تاثیری تو زندگی ما بزاره ما چون بار اولمون نبود که جلومون میگیرن برا همین تا جلومون گرفت برامون عادی بود ولی آخرش که خواستن برن  دوستم اول چاقو دید بعدش همین دم رفتن من یه لحظه چشمم خورد به چاقوعه

چطور فرار کردین ازشون

اون دوستش که پشتش نشسته بود یه جورایی ضامنمون شد هعی می‌گفت ولشون کن 

والا .. تو شهری که ما هستیم اینجا دختر و پسر نمی‌شناسن تو بقیه شهر ها نهایت یه تیکه ای بندازن ولی اینجا رسما واسع سرگرمی جلو همه میگیرن مارو که چاقو گرفت جلومون 

داشته باشه هم تا این حد نیس خدایی مگه طرف خیلی بی جنبه باشه.حتما یه چی دیگه زدن گل ادمو فس و بی حال ...

نمی‌دونم والا اینا همه نتیجه تربیت پدر و مادر هست 

بنظرم همین موتور زیر پاشون ازشون بگیرنا دیگه هیچ غلطی نمیتونن کنن

هیچی از وسط شهر رفتیم یکم اخر شهر یه جای شلوغی نشستیم اصلا میگم داشتن شوخی میکردن ولی به این دیگه فک ...

اسی زنه بعد تو مردی اینجا چخبره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمی‌دونم والا اینا همه نتیجه تربیت پدر و مادر هست بنظرم همین موتور زیر پاشون ازشون بگیرنا دیگه هیچ غ ...

الان اسی تعریف کرد شما بقیشو میگی؟ چطوریه

مغزم رگ ب رگ شد 

کاربری دوم اسی ای؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم