2777
2789

یه بار یه خانم با همسرش اومده بودن تو لباس فروشی لباس بخرن برای عقد برادر خانمه یعنی کت شلوار بردارن فروشنده هه انگار دوست دختر قبلی آقاهه بوده و این خانمه میبینتش شروع میکنه گریه کردن خانمه ازش میپرسه از چیزی غمگینی خانمه میگه نه یه چیز فرمالیته است سریع حل میشه خانمه میگه باشه قیمت این کت و شلوار چنده خانمه همه میگه یک دست کت شلوار و کمربند و کیف و عینک و ساعت یک میلیون و سیصد هست خانمه میگه قیمت هاش مناسبه و بعد دختره میگه وای دهنت سرویس قلبم اومد تو دهنم فکر کردم ازدواج کردی بعد میگه برادرت شیطون ترین پسر عالم گفتم کسی رو گردن نمیگیره یک دفعه خانمه به شالش اشاره کرد و گفت که داره با هنسفری صحبت میکنه و آقاهه میگه خانمم هست اومدیم برای عقدش لباس برداریم خانمه میپرسه چطوری جمعش کنم آقاهه میگه ستاد مدیریت بحران هم نمیتونه جمع کنه گند زدی به کل زندگیم 

عاشق رنگ قرمز پر رنگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من نفهمیدم؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜