2777
2789
عنوان

خانما این دندون بنظرتون کی در میاد کامل خیلی دیگه مونده 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست
ای خدا راست میگی؟ بازم درد میاد؟ یه ماه نابود شدم یه شب تا صبح اشک ریخت به اینجا رسید آروم گرفته یه ...

تب و اذیتش بیشتر مال مرحله‌ایه که تازه لثه سفت میشه و میخواد بیرون بزنه و یه ماهی طول می‌کشه. نیش که میزنه دیگه تقریبا راحته. براش ژل لثه نوزاد و دندون‌گیر بخر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تب و اذیتش بیشتر مال مرحله‌ایه که تازه لثه سفت میشه و میخواد بیرون بزنه و یه ماهی طول می‌کشه. نیش که ...

الان برای رادین من نیش زده؟ تجربه ندارم الان برای رادین تو چه مرحله ای هست؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای وای😍😍😍😍نزدیکه دیگ پر کرده لثشو ولی همینم میبینی گاهی فردا در میاد گاهی چن روز طول میکشه

الهی خدا از زبونت بشنوه نزدیک به 2ماهه اسیرم بچه ام خواب نداره 

دلم هزار تیکه شده 

امروز رفتم دستشویی یه لحظه تو آینه نگاه کردم دیدم ای وای من مدت هاست با این بچه درگیرم موهام کی سفید شده 

دعا کن برام خاله مهربون بچه ام سیده منم دعات میکنم همین فردا الهی در بیاد خیلی خسته ام 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
فدات بشم الهی اول فکر میکردم توهم میزنم ولی دیدم نه انگار تیزه بنظرت خیلی دیگه مونده

خدانکنه گلم 

ن زود در میاد وقتی ب این مرحله میرسه 

منم پسرم خیلی بد دندون بود چقد تب میکرد 

وسطاش ک رسید دوماه در نیورد یهو چندتا باهم درآورد 

متاسفانه دوتا دندون جلوش خراب شده دوستاش نشده 

از الان ک در میاد مسواک انگشتی بزن براش

اگه از لثه زده بیرون دیگه نگران نباش گوشت کبابی و پیازچه بکشه ب لثه هاش

خود دندان پیدا نیست ولی ناخن رو میزنم تیزی کشیده میشه انگار یه پوسته روش نزده بیرون پیازچه حساسیت نمیده؟ 6ماهشه

الان برای رادین من نیش زده؟ تجربه ندارم الان برای رادین تو چه مرحله ای هست؟

منظور از نیش زده اینه که سرش بیرون زده و دیگه میبینیش. قبلش تو لثه‌اس و فقط اون قسمت سفت و ملتهبه و میفهمی قراره دندون دربیاد که اونم یه ماهی طول میکشه.

بچه‌های مختلف فرق دارن ولی بین ده تا بیست روز دیگه این دندون کامل درمیاد. زیاد توجه نکن استرس میگیری. روند طبیعیه که همه طی میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خدانکنه گلم ن زود در میاد وقتی ب این مرحله میرسه منم پسرم خیلی بد دندون بود چقد تب میکرد وسطاش ک رسی ...

پدرم در اومده خواهر موهام سفید شده 

ماهی یه دونه در میارن؟ چجوری هست تا 1سالگی 

الهی خدا پسرت رو برات حفظ کنه 

منظور از نیش زده اینه که سرش بیرون زده و دیگه میبینیش. قبلش تو لثه‌اس و فقط اون قسمت سفت و ملتهبه و ...

الان خود دندون نیست ولی ناخن میکشم بهش تیزی رو حس میکنم 

تا 1سالگی چند تا باید دربیارن؟ 

بعدی ها هم همینقدر سخته یا بهترن 

الهی خدا از زبونت بشنوه نزدیک به 2ماهه اسیرم بچه ام خواب نداره دلم هزار تیکه شده امروز رفتم دستشویی ...

انشالله ک زود در بیاد ولی اینجور ک معلومه تازه اولشه

اذیت نکن خودتو

تحمل کن دیگ مادرشدن این چیزام داره

انشالله ک زود در بیاد ولی اینجور ک معلومه تازه اولشهاذیت نکن خودتوتحمل کن دیگ مادرشدن این چیزام داره

ای خدا توکل بر خودت 

مرسی عزیزم 

در اومد میام بهتون خبر میدم 

فعلا منتظر هستم 

امروز انگار دوباره داره بی تاب میشه دو روز بهتر بود 

متاسفانه رادین فورا رو خوابش تاثیر میزاره بیچاره میکنه 

الان خود دندون نیست ولی ناخن میکشم بهش تیزی رو حس میکنم تا 1سالگی چند تا باید دربیارن؟ بعدی ها هم هم ...

الان تو عکس مشخصه یعنی راه اصلی رو طی کرده.

تا یه سالگی تقریبا یه هفت هشتایی درمیاره. کلا پروسه سختیه ولی تو نباید خودتو باهاش اذیت کنی. با نوک انگشت یواش براش بخارونش

الان تو عکس مشخصه یعنی راه اصلی رو طی کرده.تا یه سالگی تقریبا یه هفت هشتایی درمیاره. کلا پروسه سختیه ...

با نق زدن ها چیکار کنم 

با نخوابیدن ها بعدی ها هم عین اولی سخته؟ 

با نق زدن ها چیکار کنم با نخوابیدن ها بعدی ها هم عین اولی سخته؟

میگم ژل بگیر دردش رو تا حد زیادی آروم میکنه. دندون گیر و ماساژم خوبه ولی به هرحال باید تحمل کنی تا بگذره