ای خدا راست میگی؟ بازم درد میاد؟ یه ماه نابود شدم یه شب تا صبح اشک ریخت به اینجا رسید آروم گرفته یه ...
تب و اذیتش بیشتر مال مرحلهایه که تازه لثه سفت میشه و میخواد بیرون بزنه و یه ماهی طول میکشه. نیش که میزنه دیگه تقریبا راحته. براش ژل لثه نوزاد و دندونگیر بخر
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان برای رادین من نیش زده؟ تجربه ندارم الان برای رادین تو چه مرحله ای هست؟
منظور از نیش زده اینه که سرش بیرون زده و دیگه میبینیش. قبلش تو لثهاس و فقط اون قسمت سفت و ملتهبه و میفهمی قراره دندون دربیاد که اونم یه ماهی طول میکشه.
بچههای مختلف فرق دارن ولی بین ده تا بیست روز دیگه این دندون کامل درمیاد. زیاد توجه نکن استرس میگیری. روند طبیعیه که همه طی میکنن
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.