2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایید فقط

207 بازدید | 16 پست

اونایی ک قشر متوسط و معمولی هستید ن پولدارا ها😂😂

درماه جقدر برای پوستت ن خرج میکنید

من میخوام. مرم دست بخرم با یه مشت خورده ریز شده 570 عذاب وجدان دارم بخرم یا نخرم شما راهنمایی کنید😂😂اینم بگم الان صرنریم نیست اما خب جزو روتینمه برای ماه های دیگه میخواستم بذارم بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اون روز رفتم کرم دست و شامپو بدن شامپو سر گرفتن شد۴تومپ باز به شوهرم غر زدم مراعات کردم کم ب ...

🤣🤣🤣🤣من تازه نشستم هی فک میکنم بخرم یا ن آخه پولشم دارم نمیدونم چرا وسواس خریدم باز عود کرده بزار برم خرید بزنم راحت شم بیام پس🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣من تازه نشستم هی فک میکنم بخرم یا ن آخه پولشم دارم نمیدونم چرا وسواس خریدم باز عود کرده بزار ...

اره بابا دیونه ای....ب خودت برس لذت ببر ...کیف کن ....تا جوونیم اینا برات حال خوبه ...چندسال دیگه حسرت میخوری ...منکه اصلا اینطور فکر نمیکنم ...هیچ چیز از خود آدم مهم تر نیست....بعدش اینکه این۶۰۰تومن کجای زندگی تو رو پر میکنه؟؟؟؟هیج جا.....پس حالشو ببر

😅 وای دردما خانم ها ولش کن بابا خرج کن عذاب وجدان نگیر من اولش خرج نمیکردم یا مثل شما چیزی میگرفتم عذاب وجدان میگرفتم 😇

الان شوهرم بدو بدو میکنه خخخخ

والاه هرچی بیشتر پول خرج میکنم بیشتر بیشتر پول دستم میاد 😁🙄

اره بابا دیونه ای....ب خودت برس لذت ببر ...کیف کن ....تا جوونیم اینا برات حال خوبه ...چندسال دیگه حس ...

درسته آبجی میدونی آخه نیاز ندارم ینی برای چند ماه آیندم دارم گفتم بخرم از سر بیکاری منکه آخر یجا لازمم میشه ولی درکل وسواس دارم یه مدت خوب شدم باز اومده انگار😂😂مرسی ازت قشنگم😍❤️

😅 وای دردما خانم ها ولش کن بابا خرج کن عذاب وجدان نگیر من اولش خرج نمیکردم یا مثل شما چیزی میگرفتم ...

وای دقیقا من هر روز ازش پول میگیرم ولی جمع میکنم اونم فک. میکنه من خرجشون میکنم هی میگه ول خرجی جمع کن یکم 😂😂😂خبر از پس انداز مخفیم. نداره

وای دقیقا من هر روز ازش پول میگیرم ولی جمع میکنم اونم فک. میکنه من خرجشون میکنم هی میگه ول خرجی جمع ...

🤭افرین بهت چیکار کنیم هر گلی مراقبتی میخاد

اما بخودتم برس عذاب وجدان نگیر اصلا 

🤭افرین بهت چیکار کنیم هر گلی مراقبتی میخاداما بخودتم برس عذاب وجدان نگیر اصلا

خریدم رفت میدونی حس میکردم خرج اضافه هست ولی خب کرم دست بالاخره استفاده میشه دیگه تفریحم کلا خرید کردن اینترنتی خیلی حال میده لامصب 😂😂