2777
2789
عنوان

سحرخیزی

93 بازدید | 9 پست

من اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونم صبح زود پاشم و سحر خیز پاشم

نه با زنگ گوشی نه اینکه بسپارم کسی بیدارم کنه نه حتی خواندن اون آیه از کهف که مربوط به سحرخیزی

چمه واقعا!؟ کسی اینطور بوده بتونه درمان کنه و سحرخیز شه؟؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شبا چه موقع میخوابی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شبا چه موقع میخوابی

۲

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

۲

خوب دیگ دیر موقع میخوابی

شروع کن نیم ساعت نیم ساعت کمترش کن تا بدنت عادت کنه یهویی از 12شروع کنی چون ذهنت عادت نداره پس میزنه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
شب زنده داران صبح‌ها خوابن .

آی باریکلا

خداقوت

چاکریم😅✋

خوب دیگ دیر موقع میخوابیشروع کن نیم ساعت نیم ساعت کمترش کن تا بدنت عادت کنه یهویی از 12شروع کنی چون ...

آره باید کم کم شروع کنم

دو روزه دارم کار میکنم 

امروز نسبت به دیروز دو ساعت زودتر بیدار شدم

2790
2778
2791
2779
2792