2777
2789
عنوان

یکی اشتباهی پول واریز کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 114 پست
چرت و پرت میگه بانک شماره کارت به کسی نمی‌ده برگردون به همون شماره کارتی که بهت واریز کرده مبلغ چقدر ...

بانک شماره را میده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه شماره کارتی ک داده گفته واریز کنم بهش واس بانک های ایرانهبازم ممکنه کلاه. بردار باشه؟

اره همین مبغلای کم در روز به صدنفر واریز کنند و پیامک بدن کلی میشه تو سال براشون

بهتره بری بانک بگی همچین اتفاقی افتاده برات چک میکنن

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

منم شنیدم ولی یکی این ک مبلغ بالایی نیست بعد ی شماره کارت داده واس بانک های ایرانه ممکنه مشکل پیش بی ...

بله عزیزم ببنید کارتتون از کدوم شعبه و کدوم بانکه بریذ همونجا. چون ممکنه کلاهبرداری باشه یا گاهی بعضیا مواد مخدر از شخصی می‌خرن و نمیخوان به حساب طرف بزنن و شمارو می‌شناسن میزنن به کارت شما و بعد میگن اشتباه زدیم که شما بفرستین برای فروشنده مواد.من ازین مسائل زیاد دیدم، من باشم فردا میزم بانک

بانک شماره را میده

بانک به چه حقی اطلاع شخصی  میده 😳

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ی کم سرمون شلوغه این روزا نمیرسیم بریم بانک تو شهر خودمون هم بانک نیس باید بریم شهر جفتیاین آقا هم ع ...

اگه همراه بانک داری از برنامه بانکت نگاه کن ببین با چه شماره کارتی پول برات واریز شده یا زنگ بزن پشتیبانی بانکت

از همراه کارت میشه دید؟

اره میشه !

شماره کارت رو از همراه بانک بردار دوباره برگردون به همون حساب 

هیچ مشکلی پیش نمیاد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چرت و پرت میگه بانک شماره کارت به کسی نمی‌ده برگردون به همون شماره کارتی که بهت واریز کرده مبلغ چقدر ...

مبلغش خیلی کمه بابامم میگ امکان نداره با این مبلغ کم کلاه .بردار باشه میخواد تا شب واریز کنه براش

در حد هفت هشت تومنه

اطلاع شخصی نمی‌ده فقط شماره اونم با کلی التماس و دردسر و پارتی😐

شماره هم اطلاعات شخصی هستش دیگه 🤨

یکی از اشناهای ما بدهکارم شد ی مدت هی دادگاه میرفت اش نخورده و دهن سوخته،۴۰ ملیونم الکی الکی جریمه د ...

ببینم اشنات نتونست پیگیری کنه با شماره کی زنگ زده بودن بش؟ به حساب کی ریخته بوده؟ انقد صاب نداره یعنی؟