بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم شنیدم ولی یکی این ک مبلغ بالایی نیست بعد ی شماره کارت داده واس بانک های ایرانه ممکنه مشکل پیش بی ...
بله عزیزم ببنید کارتتون از کدوم شعبه و کدوم بانکه بریذ همونجا. چون ممکنه کلاهبرداری باشه یا گاهی بعضیا مواد مخدر از شخصی میخرن و نمیخوان به حساب طرف بزنن و شمارو میشناسن میزنن به کارت شما و بعد میگن اشتباه زدیم که شما بفرستین برای فروشنده مواد.من ازین مسائل زیاد دیدم، من باشم فردا میزم بانک
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
شماره کارت رو از همراه بانک بردار دوباره برگردون به همون حساب
هیچ مشکلی پیش نمیاد
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
اطلاع شخصی نمیده فقط شماره اونم با کلی التماس و دردسر و پارتی😐
شماره هم اطلاعات شخصی هستش دیگه 🤨