2777
2789
عنوان

جدیدا چشمام سیاهی میره و میوفتم

195 بازدید | 9 پست

تا الان سه بار شده 

سر پا بودنی یهو با کله میوفتم زمین چون سرم گیج میره یهو چشمام جایی نمیبینه 

از چی میتونه باشه؟ کم خونی ممکنه؟

الان دوروز پیش یهو افتادم بازوم و رونم کامل کبوده کمرم درد میکرد یه روز کامل 

نگرانم مورد بدی باشه و نفهمم

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اره اما حتما پیگیر ازمایش کلی باش. ننداز پشت گوش. خداروشکر حداقل تو خونه بودی. قبل عید بیرون یودیم یه خانوم جوونی یهو نزدیک به جدول غش میکنه؛ سرش میخوره به جدول 😖😖خداروشکر هوشیار بود ـاما کلی خون از سرش رفت زنگ زدیم اورژانس و خانواده ش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضعف جسمی و پایین بودن فشار 

سرم تقویتی 

مصرف مولتی ویتامینها 

مصرف ابمیوه های طبیعی 

کباب جگر گوسفند 

رژیم دوم 

مصرف مغز بادام و گردو 

خرما شیره انگور و شیره  خرما، عسل 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اره اما حتما پیگیر ازمایش کلی باش. ننداز پشت گوش. خداروشکر حداقل تو خونه بودی. قبل عید بیرون یودیم ی ...

منم یبار تو اشپزخونه افتادم 

خداروشکر افتادم رو گاز و سرم جایی نخورد 

بار دوم و سومم کف اتاق افتادم 

همون خودمم میترسم یوقت سرم اینا جایی بخوره 

ضعف جسمی و پایین بودن فشار سرم تقویتی مصرف مولتی ویتامینها مصرف ابمیوه های طبیعی کباب جگر گوسفند رژی ...

مرسی🥲❤️

منم یبار تو اشپزخونه افتادم خداروشکر افتادم رو گاز و سرم جایی نخورد بار دوم و سومم کف اتاق افتادم هم ...

فشارت پایینه و ممکنه افت قندخون باشه. هیچوقت گشنه نمون خوراکیهای کوچیک کوچیک همیشه تو خونه داشته باش 

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

منم یبار تو اشپزخونه افتادم خداروشکر افتادم رو گاز و سرم جایی نخورد بار دوم و سومم کف اتاق افتادم هم ...

پس برو دخترررر. زودتر دکتر.. جونت سلامت. منتظر کسی هم نمون که تایمشو یاهات مچ کنه. هر چقدر زودتر پیگیر باشی بهتره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏