اره اما حتما پیگیر ازمایش کلی باش. ننداز پشت گوش. خداروشکر حداقل تو خونه بودی. قبل عید بیرون یودیم یه خانوم جوونی یهو نزدیک به جدول غش میکنه؛ سرش میخوره به جدول 😖😖خداروشکر هوشیار بود ـاما کلی خون از سرش رفت زنگ زدیم اورژانس و خانواده ش
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
منم یبار تو اشپزخونه افتادم خداروشکر افتادم رو گاز و سرم جایی نخورد بار دوم و سومم کف اتاق افتادم هم ...
پس برو دخترررر. زودتر دکتر.. جونت سلامت. منتظر کسی هم نمون که تایمشو یاهات مچ کنه. هر چقدر زودتر پیگیر باشی بهتره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏