2777
2789

برای سه شب بریم ۴ نفر کلا هممون هر سه شب یه تومن میگیرن صبونه هم میدن

منتها خونه در حد متوسطه 

شما بودین میرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

از هر موقعیتی برا ساختن خاطره خوب استفاده کنید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
والا وقتی باید بگی دادن که مفت باشهوقتی میخوای پول بدی دیگه دادنش چیه برو واسه خودت اجاره کن کیفشو ب ...

فک کنم از قیمت خونه و ویلا تو شمال خبر نداری عزیز🙄

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

والا وقتی باید بگی دادن که مفت باشهوقتی میخوای پول بدی دیگه دادنش چیه برو واسه خودت اجاره کن کیفشو ب ...

کجا  برا سه شب یه تومن اجاره میگیرن؟ 

معلومه مفته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان بهترین فصل واس شمال همه جا تر و تاااازه🥲🥰حتما برید

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چند سالته😐😑

آشغال ترین جا شبی پنج تومن میگیرناااا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فک کنم از قیمت خونه و ویلا تو شمال خبر نداری عزیز🙄

منی که همیشه میرم اتفاقا خوبم خبر دارم

البته من ۹۰درصد میرم هتل اهوان تو چابکسر

همه چیش ۲۰هست دو تخته با یک تشک اضافی و صبحانه ۱۹۰۰ شبی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم