2777
2789

هرروز نمره منفی میاد برا گواهی نامه من رفتم درخواست دادم پلاکو بگیرم اما میگن باید صبر کنی تا خلاف کنه پلیس بگیره 

بعد از اونور هم سبد کالا اینا بهمون نمیدن میگن پژو پارس صفر ب نامتونه یه ماشینه دیگه هم دارین چیکار کنیم اخه 😐

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو ندارین؟

نه وکالت دادیم ب نمایشگاهی 

نمایشگاهی وکالت داده ب یه نفر دیگه 

ما پولو گرفتیم مشکلی نیس ولی میگم قاچاق نکنن بیافته گردنمون درخواست دادم هنوز جوابی نیس راهی نداره زود تر سند بزنیم ب نامش

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

برای ماهم نمیزنه بنامش،چن روز دیگه من میرم شکایت کنم چون بیمه مون ازاول تخفیف خورده مونده روپلاک ،به ماشین جدیدمون نمیاد،خوبه گفتی فردا یارانه رو قطع میکنن که دوتا پراید دارید😂

شکایت

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

نه وکالت دادیم ب نمایشگاهی نمایشگاهی وکالت داده ب یه نفر دیگه ما پولو گرفتیم مشکلی نیس ولی میگم قاچا ...

اگه قول نامه کردین کاراش پای طرفه،شوهر من سهل انگاره همه معامله هاش گند میزنه،الان ماهم مشکل شمارو داریم

برای ماهم نمیزنه بنامش،چن روز دیگه من میرم شکایت کنم چون بیمه مون ازاول تخفیف خورده مونده روپلاک ،به ...

عجب مردمی داریم بخدا من یه چیز میخرم صبش میرم پلاک میزنم طرف نپیچونه منو پولم حروم نشه بعد یارو از پارسال تا امسال هنوز سند نزده 

اره همون بخدا یارانمونم قط میکنن الکی

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹