2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 28056 بازدید | 1327 پست
﷽🌼«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که:زمین را بندگان صالح ما به ارث میبرند»(۱۰۵_ ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 

اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🦋 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مرسی از دعوتت ۱۰۰مرتبه سوره توحید هدیه به آقا امام زمان ع سلام

فدات قشنگم 🥰 

قبول باشه ان شاالله 🤲 

حاجت روا بشی الهی

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا یادت کنه استارتر عزیز،غم نبینی🌹💚✨✨✨✨

ممنون از دعای خیرت مهربونم🥹الهی صد برابرش برگرده به خودتون

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@katrin_1  

@banoesh  

@neda_j_n  

@delara_23  

@_hardy_  

﷽🌼

«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که:زمین را بندگان صالح ما به ارث میبرند»(۱۰۵_ انبیا 🌱)

در روایت آمده که اینان قائم آل محمد و یاران او می‌باشند.

سلام به شما✋️وارثان زمین 🌎خوشا به احوال و سعادت😍

یاران و خدمت گزاران حضرتِ حجت

چه بعد قبل ظهور و چه در وقت ظهور 💞

بهشتِ زمینی که در آینده ی نزدیک به ارث می برید،

گوارای وجودتان باد🌴

🌱پس تا میتوانیم در زمینه سازی ظهور و رفع موانع آن تلاش کنیم و مهیای این امر شویم ...👌

که آینده از آن اسلام است✋

گر چه سختی هایی دارد، اما بعد سختی آسانی است .🌿

🌿دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید❣️

@amoozeshezaban  

@maryam137tm  

@bano1996  

﷽🌼

«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که:زمین را بندگان صالح ما به ارث میبرند»(۱۰۵_ انبیا 🌱)

گوارای وجودتان باد🌴

🌱پس تا میتوانیم در زمینه سازی ظهور و رفع موانع آن تلاش کنیم و مهیای این امر شویم ...👌

چقدر زیباست ان زمان

بارها ارزو کردم بارها گفتم خوش به حال بچه های که اونموقع بدنیا میان

اقا جان دلها پر از غصه اس از دوری میدونم رفتارمون درست نیس اما دیگه بسه غیبت از خدا بخایین ظهور اتفاق بیفته

چه شود به به روزی که شما بیایید 

چقدر فساد ظلم بی عدالتی گرانی و هزازان گناه ببینیم و چاره ای نداشته باشیم

دیگر بس است بیا که زمین و زمان هم توان نداره این روزها چقد سریع میرود که به ظهور شما برسد اقا جان بیا بیا بیا

﷽🌼

گوارای وجودتان باد🌴

@staar2025   @روژان،امیرعلی   @مادرآینده98‍  @والتر_وایتم   @بانوی_خوش_اقبال  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یامهدی ادرکنی 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

السلام علیک یاصاحب الزمان عج

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍