2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 28055 بازدید | 1327 پست

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ 

از طرف شما توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌺 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اللهم عجل لولیک فرج تا امام عزیزمان ظهور نکند حال جهان خوب نشود

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ 

از طرف شما توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌺 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فقط به همین امید زندگی میکنم 

وقتی یه مشکلی تو زندگیت باشه که از دست هیچ کس کاری برنیاد ؛ یه خوبی داره 

اینکه تو بیشتر به یاد خدا و امام زمانت میفتی

بمیرم واسه بچه های غزه و دلهای مادراشون 

اللهم عجل لولیک الفرج

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

واقعا باور داشتن به همچین چیزی همیشه برای من جای سىوال داره.کاری به اومدن منجی که هزارسال داره و تاحالا پنهان بوده ندارم.اما این موضوع که علم به نهایت خودش میرسه و امنیت و عدالت همه جا رو فرامیگره باور ناپذیره چون برای داشتن امنیت و عدالت اونم به صورت کامل یعنی باید تمام انسان هایی که در دنیا زندگی میکنن از هر نظر انسان خوبی باشن که این غیرممکنه پس تکلیف این همه متجاوز و قاتل و دزد چی میشه به یکباره همشون تبدیل به انسان های صالح میشن؟!به غیر ازون در وجود همه ما کمی زشتی و پلیدی هست که همون باعث میشه هیچوقت انسان های کاملاا خوبی نباشی و دنیامون به نهایت کامل بودن و عادلانه بودن خودش نرسه.بنظر من این صرفا یه توهم شیرین واسه آدماس که تحمل سختی های دنیارو ازین طریق واسه خودشون راحت تر میکنن.(البته قصد توهین به کسی رو ندارم)

ممنون که منو تگ کردید

اجرتون با صاحب الزمان

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷