2777
2789
عنوان

چه شغلی پولش خوبه

111 بازدید | 11 پست

همه‌مون روزهایی داریم که به شغل‌مون و درآمدش فکر می‌کنیم. شاید شما هم گاهی از خودتون بپرسید که «چه شغلی واقعاً پولش خوبه؟» آیا باید دنبال شغلی باشیم که به علاقه‌مون مربوطه یا فقط به درآمدش نگاه کنیم؟ تو این دنیای پر از گزینه‌ها، خیلی‌ها دنبال شغل‌هایی هستند که آینده مالی خوبی داشته باشه. من شنیدم که شغل‌هایی مثل پزشکی، برنامه‌نویسی، مشاوره مالی و حتی شغل‌های دیجیتال مارکتینگ این روزها پول‌ساز هستن. شما چی فکر می‌کنید؟ تجربه یا پیشنهادی دارید که توی این زمینه به دیگران کمک کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل مربوط به آرایش های نیمه دائمی 

وقتی خیلی کوچیک بودم خیال های صورتی داشتم وقتی به بلوغ رسیدم خیالاتم بنفش شدن وقتی به دانشگاه رفتم خیالاتم زرد شدند و بعد دانشگاه قرمز و حالا سیاه،سیاهی که رو به خاکستری بی رنگ میره و بعد هم سفید ...این تمام عمر من.عمری که گرفتار یک مغز خیالباف و پر از فکر شده بود که روح منو درگیر میکرد

من مدتی بیزینس کوچ ها رو دنبال میکنم .تمام حرفشون اینه ، شغل پولساز نیست ، تو آدم پولساز همون شغل باش.یه حرفه ایی که نیاز مردم جامعه در حال حاضر هست رو انتخاب کن .سالها باید تجربه کسب کنی .که حرف اول رو بزنی .

چرا طلاق

چون شوهرم معتادش شده بود کارو زندگیش شده بود ترید و باخت تریدو باخت 

طللاهای منو قایمکی میفروخت میریخت تو گوشی 

سزکار نمیرفت کارشو ول کرده بوو شده بود یه انسان ب تمام معنا عوضی و کسافت ک نون واسه خوردن نذاشته بود

چون شوهرم معتادش شده بود کارو زندگیش شده بود ترید و باخت تریدو باخت طللاهای منو قایمکی میفروخت میریخ ...

ترید به عنوان شغل دوم خوبه.نباید شغل اولت رو ترید بزاری.از همه مهمتر نباید پولی که لازم داری رو بزازی تو ارز مگر اینکه بدون ریسک باشه که خیلی کم پیش میاد بدون ریسک باشه.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩