2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری زودتر پریود شید

71 بازدید | 13 پست

من از اون دسته کسایی بودم که معتاد نسکافه یعنی روزی ۳تا میخوردم اینو ۴۰ روز قطعش کردم 

شروع کردم به خوردن گرمی جات خرما و گردو باهم و چای خیلیییی کم رنگ همراه گلاب به مقدار خیلی زیاد هر روز هم تحرک و ورزش دارم پیاده روی و بدنسازی 

اینجوری هورمونات تنظیم میشه و صبح یهو بیدار شدم بدون هیچ دردی خونریزی افتادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان میخوام پریود شدم موعدشه علایم دارم ترشح واژن یعنی بعدش پریود میاد؟؟؟

اگر موعدته کمرت ببر زیر دوش آب گرم تا گرم بیوفته روزی یکبار برو زیر دوش و کمرت ماساژ بده تا زودتر کمر و دهانه رحمت باز شه چای دارچین هرروز بخور گرمی و رحمت رو گرم نگه میداره 

من نمیتونم اصلا قهوه رو ترک کنم

منم دقیقا همین بودم قهوه و نسکافه خیلی میخوردم ولی درد های خیلی بدی داشتم ماه رمضون شد دیگه بهش لب نزدم گفتم از ا ن لحظه ترک میکنم تا الان که درد های پریودی منو میکشت قبلش چون رحمم سرد بود و با قهوه بدتر میشدم 

اگر موعدته کمرت ببر زیر دوش آب گرم تا گرم بیوفته روزی یکبار برو زیر دوش و کمرت ماساژ بده تا زودتر کم ...

چای دارچین خوبه ولی عوض دوش آب کمر روغنمالی با روغنهای گرم در قسمت کمر شکم کشاله ران و کف پا بهتره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اگر موعدته کمرت ببر زیر دوش آب گرم تا گرم بیوفته روزی یکبار برو زیر دوش و کمرت ماساژ بده تا زودتر کم ...

اره وقت پریودمه ترشح واژن سفید رنگ گاهی زیاد 

بعدش پریودی اتفاق میوفته؟؟ 

استرس دارم 

اره وقت پریودمه ترشح واژن سفید رنگ گاهی زیاد بعدش پریودی اتفاق میوفته؟؟ استرس دارم

استرس چی داری دختر هیچی نیست همه ما زنها ترشح سفید رنگ داریم قبل پریودی بعضی این ترشح سفید ها عفونت خفیف یا بدن خودش برای پریودی آماده میکنه فکرت خراب نکن گل نازم فقط چای دارچین و گرمی جات کمرت زیر دوش ماساژ بده و پیاده روی کن 

استرس چی داری دختر هیچی نیست همه ما زنها ترشح سفید رنگ داریم قبل پریودی بعضی این ترشح سفید ها عفونت ...

اره میدونم ترشح سفید واژن عادیه 

فقط استرس میگیرم زود کلا حساسم 😑

یسوال .. سیکل پریود چرا طولانی میشه؟  

مثلا قبلا ۲۶،۲۹ ،۲۷ روزه بود

الان گاهی ۳۲،۳۱ طبیعیه؟ 

اره میدونم ترشح سفید واژن عادیه فقط استرس میگیرم زود کلا حساسم 😑یسوال .. سیکل پریود چرا طولانی میشه ...

سیکل هر خانمی ۲۰تا ۳۰ روز تهش ۳۵ روز پریودی به غذایی که او ماه خوردی استرس هایی که کشیدی و همه اینا برمیگرده به هورمون ها یعنی همیشه تو هر سیکلی چند روز هر خانومی عقب جلو میزنه یه روز دیرتر دو روز زودتر میشه 

اره میدونم ترشح سفید واژن عادیه فقط استرس میگیرم زود کلا حساسم 😑یسوال .. سیکل پریود چرا طولانی میشه ...

اپلیکیشن قاعدگی نصب کن روزهایی که میخوای پریودی شی و نزدیکه دورانpms بهت میگه بهتر از بدنت آگاهی پیدا میکنی من ایمپو نصب کردم فقط بديش اینه ماهانه پول میگیره خیلی هم نیست فکر کنم حدود ۱۰۰ و خردی ۱ماه الی دوماه داری 

سیکل هر خانمی ۲۰تا ۳۰ روز تهش ۳۵ روز پریودی به غذایی که او ماه خوردی استرس هایی که کشیدی و همه اینا ...

اره منم شنیدم ۲۱ تا ۳۵ روز عادیه ، یه هفته تاخیر عادیه

سیکل ۳۲ روز مشکلی نداره؟ 

برا شما الان دقیق دقیق ی تایم پریود میشی؟