2777
2789

بابام 51سالشع از اول زندگی به مامانم خیانت کرده و الانم متوجه شدم باز به زنا تو تلگرام میگه 28سالمه خیلی حالم بده چیکار کنم مامانم باهاش قهره جا نداره طلاق بگیره 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اکانت تلگرام ناشناس بزن

عکس ی مرد گنده ی لات هم بذار پروفایلش

بهش پیام بده بگو من شوهر فلانیم آدرس خونتم  فلان جاست میخام بیام بالا سرت

اکانت زنه روهم بلاک کن

شاید ترسید ی مدت بیخیال شد

حداقل حالشو  میگیری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه اکانت تلگرام ناشناس بزنعکس ی مرد گنده ی لات هم بذار پروفایلشبهش پیام بده بگو من شوهر فلانیم آدرس ...

دقیقا من اینجور موقعا برای پدر خودم ک اذیت میکنه مثلا مامانمو یا هرچی

خیییلی دوست دارم حالشو بگیرم و اذیتش کنم 

یا مثلا زیاد ازش پول بگیرم نمیدونم چرا ولی حداقل یکم دلم خنک میشه ک مامانمو اذیت میکنه

دقیقا من اینجور موقعا برای پدر خودم ک اذیت میکنه مثلا مامانمو یا هرچیخیییلی دوست دارم حالشو بگیرم و ...

توهم با یه نفر هماهنگ کن ک پول بزنه ب حسابش

بعد پولو از طرف بگیر

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بگم برا چی پول میخواد از طرف همون نفر منظورمه

اگر چتی چیزی ازش دیدی اسکرین بگیر و نگه پار

یه اکانت فیک بزن بگو پول بده تا اینارو نفرستم برا خانوادت👀

اگر چتی چیزی ازش دیدی اسکرین بگیر و نگه پاریه اکانت فیک بزن بگو پول بده تا اینارو نفرستم برا خانوادت ...

وای ایده هات خدان🤣🤣❤دمت گرم

ببین اگ ادم خوبی باشن لازم نی کسی اینکارو کنه 

ولی وقتی اذیت میکنن دیگه ادم عصبی میشه