2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسری دیگه واقعا دارن ادای روشن فکری درمیارن 

عزیزم اگه انقد برات مهمه حتما برو پیش دکتر 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

هرکی پسر بخواد افکارش واسه ۱۴۰۰سال قبله؟ خب شاید یکی دوس داره از هر دو میوه داشته باشه چرا انقد ب پسر دوستا توهین میشه؟ چرا تا یکی میگه پسر میخوام همه گارد میگیرن؟

بخدا اگه برعکسش بود میگفت میخوام بچم دختر بشه همه میگفتن وای نازی الهی اینکارو بکن اونکارو بکن 

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

واااا بنده خدا مگه چی گفت؟؟؟؟؟نمیتونه از هردوجنسیت دلش بخواد ک داشته باشه؟؟؟؟

بهتره خودت گردو بخوری دوست عزیز

هزینه ای اف چقدر لطفا بگید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

شیر هم بچه رو دختر میکنه؟

اره کلا لبنیات خیلی شنیدم سردیه و باعث دخترزایی میشه ولی عزیزم اینم بگم تعیین جنسیت با مرده نه زن احتمالا شوهرت یکم ضعیفه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔