2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسری دیگه واقعا دارن ادای روشن فکری درمیارن 

عزیزم اگه انقد برات مهمه حتما برو پیش دکتر 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

هرکی پسر بخواد افکارش واسه ۱۴۰۰سال قبله؟ خب شاید یکی دوس داره از هر دو میوه داشته باشه چرا انقد ب پسر دوستا توهین میشه؟ چرا تا یکی میگه پسر میخوام همه گارد میگیرن؟

بخدا اگه برعکسش بود میگفت میخوام بچم دختر بشه همه میگفتن وای نازی الهی اینکارو بکن اونکارو بکن 

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

واااا بنده خدا مگه چی گفت؟؟؟؟؟نمیتونه از هردوجنسیت دلش بخواد ک داشته باشه؟؟؟؟

بهتره خودت گردو بخوری دوست عزیز

شیر هم بچه رو دختر میکنه؟

اره کلا لبنیات خیلی شنیدم سردیه و باعث دخترزایی میشه ولی عزیزم اینم بگم تعیین جنسیت با مرده نه زن احتمالا شوهرت یکم ضعیفه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔