2777
2789
عنوان

جهیزیه لوازم برقی

44 بازدید | 8 پست

سلام خانما میخوام جهیزیه لوازم برقی بخرم اما سردرگمم که چه چیزهایی واجبه چه دستگاه هایی چندکاره بخرم چیارو تک کاره بخرم و ....لطفا راهنماییم کنید بودجه م محدوده باید با تحقیق خرید کنم 

همزن کاسه دار بگیر اگه اهل کیک درست کردن هستی

مخلوط کن اب میوه گیر اسیاب چند کاره بگیر

چایی ساز میتونی به جاش کتری برقی جنس خوبم بگیری

زودپز برقی 24 کاره بگیر ک پلوپز و بخاطر پز و.. هم هست 

سرخ کن بدون روغن هم اگه بودجه برسه بگیری خوبه 

ببین اگر از بیرون گوشت چرخ شده می‌گیری از جای مطمئن چرخ گوشت نبر یک وسیله‌ایه که شاید خیلی ازش استفاده نکنی 

مورد دومی که نباید ببری از نظر من سرخ کنه چون باید یه حجم زیادی روغن داخلش بریزی و خیلی هم استفاده‌ای برات نداره نهایت سالی یکی دوبار پس ارزش خرید نداره 

اگر برنج خوب دم می‌کنی می‌تونی توی قابلمه مثلاً چدن و نسوز قالبی در بیاری به نظر من پلوپز نبر چون وسیله‌ایه که فقط به درد همین کار یا نهایت کیک درست کردن می‌خوره دیگه انقدر وسیله خیلی کارایی نیست پس ارزش خرید نداره 

اتوی پرس نبر باید قلق کار کردن باهاشو بلد باشی وگرنه کارایی خیلی خاصی برات نخواهد داشت 

اگر چای ساز می‌برید دیگه به نظر من سماور نبر نهایت یک کتری قوری خیلی کوچیک دم دستی که اونم بعید می‌دونم باز استفادت بشه همون یه دونه چای‌ساز کفایت می‌کنه 

اگر اهل کیک و شیرینی و اینجور چیزا نیستی همزن کاسه‌دار نبر چون خیلی هزینه سنگینیه و بلا استفاده هم می‌مونه 

اگر مثل من می‌ترسی از زودپز استفاده نمی‌کنی زودپز نخر چون هزینه گزافیه و اینکه بخوای همیشه بزاری تو کارتون واشرشو اینا پلاستیک‌های دورش فاسد می‌شه و عملاً از بین میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر از بیرون گوشت چرخ شده می‌گیری از جای مطمئن چرخ گوشت نبر یک وسیله‌ایه که شاید خیلی ازش استفا ...

ممنون عزیزم اره هیچکدوم اینا لازمم نمیشه فقط سرخ کن و میگن بدون روغنش خیلی خوبه منک تاحالا استفاده نکردم نمیدونم ...

همزن کاسه دار بگیر اگه اهل کیک درست کردن هستیمخلوط کن اب میوه گیر اسیاب چند کاره بگیرچایی ساز میتونی ...

ممنون از راهنماییتون اینایی ک گفتین مارک خوب میشناسید ؟و اینکه اون زودپز اینا دقیقا چه غذاهایی میشه باهاش پخت ما چون تو خونمون وسایل برقی آنچنانی نداریم کلا اطلاعاتم خیلی پایینه😁

ممنون از راهنماییتون اینایی ک گفتین مارک خوب میشناسید ؟و اینکه اون زودپز اینا دقیقا چه غذاهایی میشه ...

من همشون نیولند خریدم یه برند چینی المانی هست از منطقه آزاد گرفتم سمت بندر 

زودپز برقی میشه داخل انواع خورشت و ابگوشت بزاری

گوشت و سبزیجات بخارپز کنی 

سرخ کن با زوغن داره ک صرف نمیکنه اون ولش کن

ماست میشه داخلش ببندی

سوپ میشه درست کنی 

مناسب وقتی هست میخوای بری بیرونی دانشگاهی سرکاری جایی خورشتت میزاری داخلش و میری خودش سر تایم خاموش میشه و میره روی گرم کن

ممنون عزیزم اره هیچکدوم اینا لازمم نمیشه فقط سرخ کن و میگن بدون روغنش خیلی خوبه منک تاحالا استفاده ن ...

ببین سرخ کن بدون روغنو من استفاده نکردم چند نفرو دیدم راضی بودن چند نفرو دیدم ناراضی بودن ولی خب قیمتش خیلی زیاده اگر می‌خوای بخری یه مارک خوب مثلاً چه می‌دونم فیلیپسی چیزی بخر که کارایی برات داشته باشه یه مارکی نباشه امروز بخری فردا به دردت نخوره ببینی خراب میشه یا خوب کار نمی‌کنه و اینا پولتو ریخته باشی خدایی نکرده دور

ببین سرخ کن بدون روغنو من استفاده نکردم چند نفرو دیدم راضی بودن چند نفرو دیدم ناراضی بودن ولی خب قیم ...

مرسی از راهنماییت عزیزم فیلیپس ک خیلی گرونه نمیتونم گفتم اگر بخرم گوسونیک بخرم مرسی😘