2777
2789

درد....و افسردگی.... اگه یکطرفه باشه همش بدبختیه

دوطرفه شاید قشنگ باشه اما عشق یه بیماریه مراقب باش درگیرش نشین که شمارو تا پای مرگ میبره مخصوصا یکطرفه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو طرفه شاید قشنگه

ولی یه طرفه همش درد و عذابه.اگه خیلی اوضاعت بد باشه حتی غذا هم نمیتونی بخوری.کل شب و روزت اون میشه.فکر کردن بهش هم درده هم درمون.افسردگی.بی حالی.دیگه هیچیی بهت حال نمیده.اصلا یه وضع خرابیه

ولی واقعا عشق یه هورمون که ترشح میشه.

اگرم خیلی به خودت تلقین کنی که کلا دیوونه طرف میشی

خیلی شیرینهیه دلشوره ی شیرینیه هیجان لذت بخشاگه نرسیدن داشته باشه ک سخت میشهولی نرسیدنشم حسیه ک بااا ...

قشنگه... من خودم تجربه دارم طرف رل داره... نگاه قبلا که عاشقش بودم رل نداشت.. بعد‌ش حالا فهمید عاشقشم یو استفاده کرد و هرکاری دلش خواست کرد و حتی اکسشم هی راجبش میگه.. یبار اکسش راجبش چه چیزای گفت وقتی رفتم خونه حالم خیلی خراب بود... بخاطر همین عشق بده حالا دوطرفه اگه اعتراف هم کنه یروزی ترکت میکنه یا قیبش میزنه بعضی ها بلدن الکی وانمود کنن عاشقن بخاطر همین عشق یه بیماریه که درمانی نداره همش بدبختیه مراقب باشین بخدا خیلی بده ادمو دیونه میکنه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دو طرفه شاید قشنگهولی یه طرفه همش درد و عذابه.اگه خیلی اوضاعت بد باشه حتی غذا هم نمیتونی بخوری.کل شب ...

عشق یه طرفرو تجربه کردم خیلی بده خیلییی عذاب میکشی 

چجوری فزاموش کردی من هرکاری کردم حتی خودمو دار زدم همکار کرد همکار هرکاری بگی کردم نشد که نشد.. 

چجوری فزاموش کردی من هرکاری کردم حتی خودمو دار زدم همکار کرد همکار هرکاری بگی کردم نشد که نشد..

فراموش که نکردم 

ولی دارم سغی میکنم با آدم درسای جایگزینش کنم

خصوصا اگرم بهش گفته باشیو رد کرده.ولی بعد ۱۷ ماه برمیگردی.

واقعا دیگه میترسم.حس میکنم عشق به اون صورت که تعریف میکنن فقط توی فیلماست

قشنگه... من خودم تجربه دارم طرف رل داره... نگاه قبلا که عاشقش بودم رل نداشت.. بعد‌ش حالا فهمید عاشقش ...

من عشقی و تجربه کردم ک تحت هیچ شرایطی ولم نکرد

ابروی کاریش بردن بخاطر من ولم نکرد

دار و ندارش و گرفتن ولم نکرد

اواره ش کردن جای خواب نداشت ولم نکرد

تو سرما گرما تو ماشین خوابید بی جا موند درد خیلی کشید ولم نکرد...

اون عاشقایی ک ول میکنن میرن  عاشق نیستن الکیه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

فراموش که نکردم ولی دارم سغی میکنم با آدم درسای جایگزینش کنم

منم باید همینکار کنم باید خودمو عاشق یکی کنم که عاشقمه فرقی نداره کی باشه تنها راهه نجاتم همینه... یا خودمو عاشق یه بازیگر چیزی کنم...کل زندگیم کنم اون...یا زمان زمان بهترین راهه.... یا بزارم زمان بگذره همچیز درست بشه