2777
2789
عنوان

خانمای باردار یا مادر

226 بازدید | 35 پست

اگر میخواید قضاوتم کنین لطفا پیام نزارید 

صد درصد دلم نمیخاست تو این موقعیت باشم . 

فکرشم نمیکردم اما گرفتار خطا شدم و توبه کردم .

دوماه قبل عقدم با اکسم ارتباط داشتم و فردای اون روز با کمک خدا و مشاورم بلاکش کردم انگار اون همه عشق و محبت تبدیل شد به نفرت در عرض یک شب ازبس که اذیتم کرده بودقبلا .کتک تحقیر و ... آخرم میگفت دوست دارم برای همین مراقبتم. 

دیدی یکی یهو از چشمات میفته انگار من همونطوری شده بودم. با تمام نفرت نگاهش کردم گفتم از زندگیم برو بیرون چون نمیخامت و رفتم که رفتم 

اینقدر گرفتار وسواس فکری شدم یادم نیست پریود شدم یا نه 😔😔😔😔😔🤕🤕🤕💔💔💔

دوماه بعد عقد کردم با شوهرم میدونست با کسی بودم اما رابطه رو نه نمیدونست دراین حد .

ماهی که داشتم عقد میکردم منتظر پریود بودم میگفتم مثلا باید بشم حتی دکتر وقت گرفتم گفتم برم آمپول بزنم. 

با شوهرم همون شب عقد  ارتباط داشتم . ۱۵ روز بعد محض اطمينان بتا دادم عدد ۱۱۰ بود 😐 طبق رنج ازمایشگاه بین هفته ۳تا ۵ بود 

هر دوروز رفتم تست دادم دوبرابر میشد .

تا اینکه رفتم سونو گفت پنج هفته ای امااااااا فقط ساک بارداری تشکیل شده کیسه زرده و جنین نیست . 

هفته بعذ که رفتم گفت قلب تشکیل شده !

دچار وسواس فکری شدم داشتم خودمو از تراس مینداختم پایین مثل دیوانه ها 

ماما صحبت کردم گفت دوماه که اسپرم نمیمونه تو‌بدنت عزیزم چرا بیخودی نگرانی! 

اگر مال اون‌موقع بود همون اول تو سونو باید جنین رویت میشد 

خیلی حالم بده 💔💔💔💔💔💔💔 لطفا خواهشا قضاوت نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه شوهرته نگران نباش

زیادی عذاب وجدان گرفتی داری از اونور بوم میفتی

خودمو میکشم یعنی چی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

اره عزیزم منم باحرف دکتر موافقم

بنظرمنم ک بچه از شوهزخودته باعذذ بتا و ساک تشکیل شده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بچه شوهرته نگران نباشزیادی عذاب وجدان گرفتی داری از اونور بوم میفتیخودمو میکشم یعنی چی

دقیقا عذاب وجدان دارم داره دیوانه میکنه منو 

چون شوهرم که اومد آشنا بشیم تازه یک هفته شده بود ، رفتم پیش اکسم 

مشاورم میگه عذاب وجدانه

دوماه خیلی زیاده عزیزم ،بچه برای شوهرته

ولی باز از چندتا دکتر نوبت بگیر باهاشون مطرح کن تا خیالت برای همیشه راحت باشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇