2777
2789
عنوان

افسردگی و درد قلب

6401 بازدید | 24 پست

خانومایی که افسردگی داشتن یا دارن شماهم همیشه سینتون تیر میکشید و درد میکرد؟من دوبار اکو رفتم چندین بارم نوار قلب ولی بازم نگرانم کل ذهنمو درگیر کرده همیشه درد میکنه همش احساس میکنم الان ایست قلبی میکنم

عزيزم من بعد از زلزله تهران اضطراب و افسردگي شديد گرفتم همش هم قلبم درد ميكردو تپش قلب داشتم در حدي كه دكترم تست اضطراب گرفت گفت چجوري سرپايي؟ داره جسمت از پا درمياد، ولي رفتم دكتر يه سري قرص داد خيليييي خيلييييي بهتر شدم الان از لحاظ روحي نرمال شدم هنوز كمي ترس شبا مياد سراغماما اضطراب و افسردگي نيست

ديگه هم قلبم درد نميكنه

اين مسئله رو درمان كني قلبت هم اكي ميشه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قفسه سينه ممكنه مربوط به مشكلات مري يا ستون مهره ها گردن و سينه اي و دردهاي اسكلتي و عضلاني هم باشه 

و صد البته افسردگي و اضطراب هم ميتونه درد بده بدون اينكه مشكل جسمي وجود داشته باشه

چه قرصایی میخوری؟

من الپرازولام

بوسپيرون

فلوكسامين ميخورم

از هر كدوم يه نصفه در روز

آلپرازولام كه مطمئنم شما بايد شبي يه نصفه بخوري چون هم به اونايي كه مشكل قلب دارن ميدن هم ضد اضطراب و افسردگيه

بقيه رو نميدونم

منم همینه مشکلم چند وقت بود قلبم درد میکرد تا اینکه چهر روز پیش بدتر شد رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت بردم پیش دکتر گفت چیز خاصی نیس یکم از اعصابه نامرتب میزنه آزمایش نوشت آزمایش دادم گفت چیز خاصی نیست دوباره معاینه کرد یه دوتا قرص واسه تپش قلب داد گفت دو روز بخور خوب نشدی بیا فعلا که خوبم 

من میدونم که میتونم💪💪💪
من الپرازولام بوسپيرون فلوكسامين ميخورم از هر كدوم يه نصفه در روز آلپرازولام كه مطمئنم شما بايد ...

اره منم آلپرازولام قبل خواب میخورم نصفی شبا اروم بخابم آسنتراهم میخورم, دکتر ب شما گف چن وقت باید بخوری آلپرازولام رو؟

اره منم آلپرازولام قبل خواب میخورم نصفی شبا اروم بخابم آسنتراهم میخورم, دکتر ب شما گف چن وقت باید بخ ...

ببين من ١ هفته بعد زلزله رفتم يعني تقريبا ٣ هفته پيش گفت ٣ ماه بخور بعد دوباره بيا

منم فلوكسامين نصف غروب

آلپرازولام و بوسپيرون نصف شبا

عزيزم من بعد از زلزله تهران اضطراب و افسردگي شديد گرفتم همش هم قلبم درد ميكردو تپش قلب داشتم در ...

سلام اركيده جان 

يادمه قبلا گفته بودي خيلي بخاطر زلزله دچار استرس شدي خوشحالم كه بهتر شدي 

افرين كه تونستي بهش غلبه كني 

اگر هنوزم قرص ميخوري سعي كن يواش يواش كمترش كني بعضي از قرصها مربوط به اضطراب و افسردگي اعتياد مصرف مياره 

روانشناس اينو ميگه من نميگم

خلاصه كه انشاله هميشه در ارامش باشي

سلام اركيده جان  يادمه قبلا گفته بودي خيلي بخاطر زلزله دچار استرس شدي خوشحالم كه بهتر شدي  ...

سلام عزيز دلم

اره فدات شم داغون بودم خدارو صد هزار مرتبه شكر خيلي خيلي بهترم 

اره گلم برنامم همينه ، دكتر گفت ٣ ماه بخور بيا بعد ميريم تو پروسه كم كردن و حذفشون

درست ميگي گلم

ممنونم قربونت برم همچنين❤️❤️❤️

سلام عزيز دلم اره فدات شم داغون بودم خدارو صد هزار مرتبه شكر خيلي خيلي بهترم  اره گلم برنامم ...

افرين 

پس شكر خدا خود  دكتر برنامه حذفش رو داره اخه بعضي دكترا اصلا به حذف قرصا دستور نميدن و مراجعه كننده بيچاره هم خبر نداره 

انشاله كه ارامشت بيشتر از قبل ميشه 

🌹