2777
2789

سلام من عقدم شهرم با شهر همسرم يك وساعت نيم فاصله داره ماهي يكبار يا گاهي كمتر ميبينمشون خانوادشو اينم بگم پدرشوهرم تاحالا خيلي بهم بي احترامي كرده كه من بخشيدم قبلا بهشون زنگ ميزدم الان نه ميگم همون ماهي يكبار حضوري كافيه حالا مادر شوهرم ميگه بايد زنگ بزني بهمون😐حالا من كلا با تلفن زدن خيلي استرس ميگيرم خوشم نمياد شما بوديد چيكار ميكرديد؟

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  

من که خودم هر هفته مادرشوهرم رو میبینم انتظار داره بهش زنگ‌بزنم‌ولی من نمیزنم پرو بشه ولی تو ک‌راه دوری مثلا از دو هفته یبار به مادرشوهرت زنگ بزن ب پدر شوهرت سه هفته یبار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عقدم و فاصلم تا خونشون دو سه ساعتی میشه 

خییییلی کم بهشون زنگ میزنم جوری ک خودشون زنگ میزنن شاکی میشن . خیلی دوس دارم بهشون زنگ بزنم حالو احوال کنم چون ی نوع احترامه دیگه

اما همیشه از تلفنی حرف زدن بدم میومد

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

من که خودم هر هفته مادرشوهرم رو میبینم انتظار داره بهش زنگ‌بزنم‌ولی من نمیزنم پرو بشه ولی تو ک‌راه د ...

مادر شوهرم ميگه به پدر شوهرت زنگ بزن  ولي وقتي ميزنم كلي تيكه بارم ميكنه

منم عقدم و فاصلم تا خونشون دو سه ساعتی میشه خییییلی کم بهشون زنگ میزنم جوری ک خودشون زنگ میزنن شاکی ...

منم كلا جز شوهرم با كسي تلفني حرف بزنم خيلي استرس ميگيرم نميتونم حرف بزنم

من هقته ای یکبار زنگ میزنم به پدر شوهرم یا ۱۰ روزی یا مثلا عیدی چیزی باشه زودم قطع میکنم در حد احوال ...

اخه پدر شوهر من عيدا گوشيشو خاموش ميكنه ميگه هركس ميخواد حالمو بپرسه بايد حضوري بياد

چرا باید به پدر شوهر و مادر شوهر زنگ زد😐

خب شوهر هم باید برا احترام گاهی ب مادر زن و پدر زنش زنگ بزنه حالشونو بپرسه دیگه

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔