2777
2789
عنوان

شوهرم به من و خانوادم احترام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 52 پست
واقعا ما با خانوادش سی نفرن مهمونی داریم میریم ولی من فامیلام اصلا هیچ دوره و برنامه نیست سالی ماهی ...

من لج کردم همه مدلشو امتحان کردم جواب نداد تازه بعد از بچه دارشدنم دیگه زورگو تر شد دست بزن هم پیدا کرد خیالش راحت شد

عزیزم شوهر منم عین شوهر توئه حتی کمی از شوهر تو بدتره و این شرایط و من نزدیک ده ساله دارم تحمل میکنم ...

چجوری تحمل میکنه مگه میشه آدم تنها زندگی کنی با هیچ کس رابطه ای نداشته باشه تو مسافرت کل خانوادشو بردم خونه دوستم هفت نفر شوهرش انقد خوب رفتار کرد با محبت مهمون نواز الاپ دوستم اومده ی نفره میگه شلوغش نکن جو گیر نشو میدونستم بیام همین جوری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تحمل میکنه مگه میشه آدم تنها زندگی کنی با هیچ کس رابطه ای نداشته باشه تو مسافرت کل خانوادشو بر ...

من تو خانواده ای بزرگ شدم که مهمان نواز و شلوغ ولی متأسفانه خانواده ی شوهرم آدم به دورن ولی دیگه چی کنم بخاطر بچم دارم تحمل میکنم عین افسرده ها باز اولا بهتر بود الان دیگه با هیچکس حتی عید به عید هم رفت آمد نمیکنه

تو هم ترو دقیقا حرف خودشو به خودش بگو تا گفت بریم بگو من نمی یام تو خودت هر جا خواستی برو مثل خودش ر ...

چون من به خانوادش واقعا احترام میزارم تا حدی که اگه نرم واقعا گله میکنن حتی پدرشوهرم تعاونی مردونه داره من ناهارش نرفتم گله کردم پدرشوهرم در حد دعوا داشت باهام

اگه قصد جدایی نداری اگه شوهرت مشاوره میاد ببرش اگه نمیاد که باهاش صحبت کن ولی شوهر من که اصلا هیچی حالیش نیست فقط حرف حرف خودشه تا چیزی هم میگم جار و جنجال بپا می‌کنه منم دوست ندارم بچم بترسه سکوت میکنم

چون من به خانوادش واقعا احترام میزارم تا حدی که اگه نرم واقعا گله میکنن حتی پدرشوهرم تعاونی مردونه د ...

از قدرت پدر شوهرت بر علیه شوهرت استفاده کن 

بگوشون به پسرتون بگید بیاد باهام مهونی وگرنه منم مزاحموون نمیشم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من تو خانواده ای بزرگ شدم که مهمان نواز و شلوغ ولی متأسفانه خانواده ی شوهرم آدم به دورن ولی دیگه چی ...

منم از همین میترسم اول میگه خودت برو کم کم منم نمیتونم خودمم مجبور میشم کنار بکشم چون همش میپرسن شوهرت نمیاد زنگ بزن بیاد چون از اول اینجوری نبود انقد گرم بود با همه که دوسش دارن من نمیدونم چی بگم واقعا میمونم ی دفعه رفدم خونه داییم گفت نمیام خود داییم زنگ زد بهش گفت بیا همسایه ایم با داییم رودرواسی گیر کرد اومد بعد رفتیم خونه دعوا باهام که میگی زنگ بزنن حالا واس من پیغوم پسقوم میکنی !!

اگه قصد جدایی نداری اگه شوهرت مشاوره میاد ببرش اگه نمیاد که باهاش صحبت کن ولی شوهر من که اصلا هیچی ح ...

اگه صحبت رو شوهر تو جواب داد رو شوهر منم میده یک هفتس به جز سلام و چند کلمه حرفی نزدیم و همش با هم اخم داریم!

از قدرت پدر شوهرت بر علیه شوهرت استفاده کن بگوشون به پسرتون بگید بیاد باهام مهونی وگرنه منم مزاحموون ...

بدیشون اینه اخرش به منم ی چیز میگن مثلا خودت مقصری جور همین اونام به پسرشون حرفی نمیزنن شوهرم گفتم نمیام خونتون گفت ادب خودتو میرسونی گفتم تو نمیای چی پس گفت من بیس روز پیش بودم نمیتونم هر روز تو میری بیام میگم مهمون داشتیم جمعه هم بود نیومدی میگه مامانت بسیار مهوون داره به من چه 

چون من به خانوادش واقعا احترام میزارم تا حدی که اگه نرم واقعا گله میکنن حتی پدرشوهرم تعاونی مردونه د ...

اگه گله کرد ..بگو من با شما مشکلی ندارم ولی باید پسرتونو متوجه اشتباهش کنم منم پدرو مادر ودارم و از زیر بته درنیومدم

بدیشون اینه اخرش به منم ی چیز میگن مثلا خودت مقصری جور همین اونام به پسرشون حرفی نمیزنن شوهرم گفتم ن ...

خودت تنها برو خونه مامانت .اصلن نگران حرفاش که دیر کردی و اینا نباش دست اخر هم بگو داداشی چیزی برسونتت 

نگران حرف مردم هم نباش بلاخره باید اطرافیان بشناسن شوهرتو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اگه صحبت رو شوهر تو جواب داد رو شوهر منم میده یک هفتس به جز سلام و چند کلمه حرفی نزدیم و همش با هم ا ...

مال منم اوایل خیلی بهتر بود الان دیگه همه را گذاشته کنار حتی خودمم نمی آره تنها برم اگه جایی خودش نیاد اصلا دیگه منم بخاطر بچم سکوت میکنم زیاد اهمیت نمی‌دم ولی از درون خیلی داغون شدم روحیه م خراب شده از نظر مالی مشکلی ندارم خیلی اونجور که به چشم بیاد ولی اخلاقی خیلی گند دماغه خانوادگی اینجورین

خودت تنها برو خونه مامانت .اصلن نگران حرفاش که دیر کردی و اینا نباش دست اخر هم بگو داداشی چیزی برسون ...

اره همون جمعه همین کارو کردم ساعد ده اومدم خونه گفت تاحالا کجا بودی گفتم مهمون داشت مامان نمیتونستم شام نخورده بیام تازه تا من نرم شام نزارم جلوش چیزی نمیخوره سیاست میکنه به من .داداش دارم ولی ازونم شانس ندارم جونشو واس زنش میده به خدا ادم میمونه با اینکه زنش خیلی ازون دقلاس بابام مریض بود دوماه نه زنگ زد ن سر فقط اپل عید اومد ناهار وسلام به روی خودشم نیاورد حالا ما سرمابخورن خانواده شوهر زنگ میزنم بهتر شدین از بس احمقم

مال منم اوایل خیلی بهتر بود الان دیگه همه را گذاشته کنار حتی خودمم نمی آره تنها برم اگه جایی خودش نی ...

اره منم از همینش میترسم کم کم خودمم نزتره من نمیتونم واقعا ی روز از خونه نرم بیرون مریض میشم الان تو این ی هفته داغون شدم اعصابم بهم ذیخته معدم بهم ریخته اصلا اینجوری نمیتونم دووم بیارم