2777
2789
عنوان

دانشگاه ازادبدون کنکور

141 بازدید | 29 پست

سلام دوستان میخوام انشالله به امید خدا 🤲

برای همر امسال دانشگاه ازاد بدون کنکور رشته ی روانشناسی ثبتنام کنم ...

میخواستم بدونم هر ترمی چند بود هزینشپارسال هر کی میدونه بگه ممنونم..

و اینکه اونجا قسطی میکنن؟وام میدن چه طوریاس؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب هزینش نمیدونم ولی راجب وام و قسطی کردنش بگم ک 

قسطیش اینطوریه شما اول ترم شهریه ثابت و ۷۰ درصد متغیر رو پرداخت میکنین

باقی مونده متغیر رو میتونین اقساط کنین تا سقف ۴ ملیون فک کنم ۴ ماهه 

وام هم فک میکنم مبلغش ۳۰ ۴۰ تومنه ک واریز میشه ب حساب اموزشیارتون و هر ترم شهریتون کسر میشه

راجب هزینش نمیدونم ولی راجب وام و قسطی کردنش بگم ک قسطیش اینطوریه شما اول ترم شهریه ثابت و ۷۰ درصد م ...

ممنون عزیزم وامش چند درصده و ماهی چند در میاد 

راجب هزینش نمیدونم ولی راجب وام و قسطی کردنش بگم ک قسطیش اینطوریه شما اول ترم شهریه ثابت و ۷۰ درصد م ...

شرایط برداشت وامش چیه ..یعنی۴۰ تومن اینا برای کل ۸ترمه یا برای سال اولش که دوترم هست ؟؟

خوب اونم میگن کتاب باید بخریم و کتاباش گرونه

نه..میتونی از ترم بالاییا امانت بگیری..یا دست دوم بگیری

دانشگاه آزادم الکی زده تو سایت وامو این جور چیزا رو..نه تنها کمک نمیکنه بلکه کل شهریه رو از اول میگیره ازت

نه..میتونی از ترم بالاییا امانت بگیری..یا دست دوم بگیریدانشگاه آزادم الکی زده تو سایت وامو این جور چ ...

ممنون عزیزم ...میگم پیام نور به نظرت دانشگاش برای رشته روانشناسی بدرد بخور هست ؟بعد شهریش چقدر کمتر از ازاده مرسی از راهنمایت

ممنون عزیزم ...میگم پیام نور به نظرت دانشگاش برای رشته روانشناسی بدرد بخور هست ؟بعد شهریش چقدر کمتر ...

فقط میدونم مدرکش معتبرتره...شهریشم حدود ۳ و ۳ و خورده ای

آزاد دوبرابره

فقط میدونم مدرکش معتبرتره...شهریشم حدود ۳ و ۳ و خورده ایآزاد دوبرابره

شهاب دانش چی شهریش بیشتر از پیام نوره یا کمتره؟از نظر اغتبار کدوم معتبر تره مدرکش شهاب یا پیام؟؟؟

شرایط برداشت وامش چیه ..یعنی۴۰ تومن اینا برای کل ۸ترمه یا برای سال اولش که دوترم هست ؟؟

نمیدونم من تاحالا وامش رو نگرفتم

ولی بستگی داره شما کاردانی باشی یا کارشناسی 

اگ کاردانی باشی مبلغ وامت کمتره و تا پایان ۴ ترمه 

اگ کارشناسی باشی خب مبلغ وامت بیشتره و تاپایان ترم اخره