2777
2789

این کامپیوتر پلاستیکیه بود ث شو میزدی میگفت ث ث ث ثریااا اون خیلیییی خوب بود🥲🥺😂

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسایل آشپزخونه 😂

عروسکای باطری خور ک میرقصیدن و نیمزاشتن ازشون استفاده کنیم بعنوان دکور دیگ استفاده میشد 

اون ماکتای اسب و دایناسورا ک مث استخون سگ. بودن اگ پات میومد روش

و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

زمان که که لاکچری ترین اسباب بازی کاسه و بشقاب پلاستیکی بود با این عروسک هایی که معلوم نبود آدمه یا حیوون صورتش دختر بود ولی بدنش مثل خرس بود چقدر دوستش داشتم ولی الان فکر میکنم خیلی ترسناک بود🤣🤣

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

این عروسکه🥲

اسمش هم بود عسل جون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

وسایل آشپزخونه 😂عروسکای باطری خور ک میرقصیدن و نیمزاشتن ازشون استفاده کنیم بعنوان دکور دیگ استفاده ...

وای اون عروسا...

واسه من بنفش بود انقدم قشنگ بود

ازاین کالسکه ها که عروسک و مینداختی توش هل میدادی من با اونا حس مامان بودن داشتم

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

وای اون عروسا...واسه من بنفش بود انقدم قشنگ بودازاین کالسکه ها که عروسک و مینداختی توش هل میدادی من ...

😂😂😂😂😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه