2777
2789
عنوان

یه دل به آسمون بزن💚5 روز مونده

88 بازدید | 10 پست

۲۶ فروردین، تولد شهید محمدرضا دهقان امیری هستش

میخوایم به ایشون هدیه بدیم

صلوات، سوره، ایت الکرسی، زیارت عاشورا و هر زیارت دیگه‌ای که مد نظرتون هست اعلام کنید

این تاپیک توی این مدت به روز میشه و انشاالله به آرزوهای قشنگتون برسید 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

@گلساااااااار  

سلام و طاعات و عباداتتون قبول حق

ششمین تاپیک، انشاالله به هر خواسته‌ی خیر بزرگ و کوچیکی که دارید برسید به حق شهدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج بار آیت الکرسی میخونم براشون.انشالله که پیش خدا منو شفاعت کنه تا آبرو و زندگیم حفظ بشه.خیلی تو د ...

انشاالله😢 منم یکبار پای آبروم وسط بود که توسل کردم به شهید قبادی نیا حل شد

میفهمم.. درست میشه🥲🩵

انشاالله😢 منم یکبار پای آبروم وسط بود که توسل کردم به شهید قبادی نیا حل شدمیفهمم.. درست میشه🥲🩵

عزیزم توروخدا خیلی دعام کن.التماست میکنم.خواهرشوهرم چون قبل ازدواج باهاش دوست صمیمی بودیم،بهش اعتماد داشتم یچیزایی گفتم.حالا که من ازدواج کردم من حرفای اونو پیش هیشکی نگفتم ولی اون میخواد آبروی منو ببره.بخدا که من از ته دلم توبه کردم.قسم خوردم به خدا که توبه کردم و دیگه پیش هیشکی هیچ حرفی نزنم و به امام رضا و حضرت عباس و حضرت مهدی و خانم فاطمه زهرا متوصل شدم که به حرمت آبروی پاک فاطمه زهرا آبرو و زندگیم حفظ بشه.توروخدا شما هم دعام کنین.مگه خدا نگفته اگه بنده ای از ته دلش توبه کنه من آبروشو حفظ میکنم؟؟؟؟؟بخدا قسم که از ته دلم پشیمونم و توبه کردم.

عزیزم توروخدا خیلی دعام کن.التماست میکنم.خواهرشوهرم چون قبل ازدواج باهاش دوست صمیمی بودیم،بهش اعتماد ...

حرفات درسته عزیزم..😢 شر اون خانوم هم وقتی همچین قصد بدی داره دیر یا زود به خودش برمیگرده 

خدا خودش گفت توبه کنین😭

عزیزم من پنج بار آیت الکرسی که گفتم رو خوندم ها.هدیه به روح شهید محمد رضا دهقان امیری.

من یه تعداد از کاربرای مهربون رو در نظر گرفتم که وقتی رفتم سر مزار شهید، یادشون کنم

شما هم حتما جزوشی، اگه خواستی اسم قشنگت رو بگو💙(هرطور راحتی🩵)

امیدوارم به حق حضرت زهرا آبروت حفظ بشه