2777
2789

همش ازش انتطار محبت و ابراز علاقه دارم و هی بهش ازش میپرسم دوسم داری؟ چرا بهم زنگ نمیزنی؟ هی بهش گیر میدم و هی لزش تعریف میکنم و بهش ابراز علاقه میکنم.

قبلا اونم مثدمن بو اونم خیلی ابراز علاقه میکرد اما جدیدا یه ده روزی هست حس میکنم اون دیگ این کارو کمتر میکنه و به همون نسبتا من شدید تر انجامش میدم.

ازینکا اینهمه وابسته شدم و ترس از جدایی و دور شدن دارم بدم میاد

حس میکنم شوهرمم سرد شده 

چیکار کنممم

از بی کاریه سعی کن سرتو گرم کنی

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کم عقب نشینی کن

لامبورگینی زیر پاته همش تخته گاز میری؟؟

منم خیلی عاشق شوهرمم ب شدت هم بهش وابسته ام ولی رو خودم کنترل دارم

خودمو سرگرم کارای دیگه میکنم گاهی خییییلی عشقمو بهش نشون میدم گاهی ن 

گاهی عشقم گاهی رفیقشم 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

صد درصد سرد میشه و البته که هوا برش میداره شاهزاده ی قصه هاست و حیف شده تو این زندگی.. هر وقت خواست زبونت بچرخه به سوالاتت بیشمار دوستم داری اله بله. یه فحش جوندار نثار خودت کن.. هر وقت دستت رفت سمت گوشی برای زنگ زدن و ابزار علاقهه بیش از حد؛ یه فحش خواهر مادر دار نثار دست مبارک بکن ـ. تعداد تماس و ابزار علاقه هاتو برسون به هفته ای یک بار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من انقد وابسته بودم ک عین تو شورشو درآورده بودم همشم شک داشتم این منو دوست داره نداره خودش ک همش میگفت دوستم داره 

بعد انقد چک میکردم کی میره کی میاد دیراومدی زودمیری تا صداش دراومد 

منم انقد بهم برخورد کشیدم کنار نه کاملن ولی کم کردم کارامو 

ازاون موقع محبتش صدبرابر شد😂

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

ببینین اینکه میگن محبت زیادی مرد رو خسته و زده میکنه غلطه مردا مث ما خانوما نیستن ک هر چی بیشتر بهمون محبت میکنن سیرآب نمیشیم مث ماهی 

مردا حجم دریافتیشون محدوده مث ما نامحدود نیستن هنگ میکنن کم میارن عقب نشینی میکنن صبر میکنن تحلیل کنن خب الان این همه محبت کرده بهم عشق داده من باید واسش چیکار کنم سردرگم میشن برای همین ب فضا نیاز دارن تعادل رو میپسندن اینم در نظر بگیرین مرد ذاتا خواهان آفریده شده و زن خوانده یعنی اجازه بدید مرد خواهان محبت و عشق شما باشع بذارید اون بیاد سمت شما و از اونجایی ک زن خوانده اس وقتی همیشه خواهان باشه خود زن هم سردرگم گیج و دلسرد میشه دچار اضطراب میشه نکنه ازم جدا شه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم مثل توام متاسفانه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم