دیشب کآت کردیم... دوستان رابطه کلا تمام شد
فقط بگید چیکار کنم همه چیز یادم بره... همه چیزو پاک کردم از گوشیم عکس و فیلمو و همه چیزاشو... چجوری یادم بره که بهم میگفت دخترم:)))) چجوری آخه ۷ ماه خاطره رو فراموش کنم... چجوری چشمامو فراموش کنم... چجوری یادم بره چجوری باهام کات کرده؟ یه روز خیلی خوب داشتیم و شب بهم پیام داد تو خیلی پر انرژی ای و جنب و جوش داری من خیلی ارومم و مشکل بزرگیه و فعلا از رسمی شدن رابطه دست نگه داریم کلا حرفشو نزنیم دیگه تا ببینیم قسمت چیه و لازمه بیشتر بشناسمت...
منم گفتم دیگه نمیخوام رابطمونو بی سر و ته نگه داری و این حرفاروبزار کنار و آرزو موفقیت کردم باهاش گفتم امیدوارم با یه دختر دیگه خوشبخت بشی و گفت واسه اینکه فراموشم کنی خودمو از همه جا پاک میکنم و منو از همه جا بلاک کرد... چجوری دخترم گفتناش یادم بره... چجوری همه چیزو فراموش کنم کاش قلب نداشتم کاش میمردم ولی این اتفاق برام نمیوفتاد کاش هیچوقت جواب دایرکتشو نمیدادم کاش هیچوقت باهاش آشنا نمیشدم اولین باریه که یکی باهام کات میکنه اونم کسی که میگفت من بیشتر عاشقتم... چرا مردا هر چیزی که دست نیافتنیه میخوانش وقتی به دستش میارن اینطوری رفتار میکنن... چون عاشقش شدم هوا برش داشت:)