2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 207 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جونت بردار فرار کن همین من ۱۲سال پیش ازدواج کردم کاش ینفر بود بهم میگفت خانواده پرجمعیت دربهترین حالت میشه سوهان روح و روانت کتابای خونده و تیپ وقیافه و پول همه چی بزار کنار بگو نهههههههههه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ما نه تا خواهیم یه داداش.چند تا از خواهران هنوز نمی‌دونم دروازه خونه داداش چه رنگیه.فقط من رفت و آمد ...

چه خوب😍

من مشکلی با رفت و امد ندارم که😅خودم ادم برون گرا و اهل دورهمی ام اما میگم شاید چون یه دونه پسره انتظار زیادی ازش داشته باشن

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

حالا فکر مردی اونی که یه خواهر شوهر داره خیلی خوشبخته بخواد کاری کنه فرقی نداره چه یکی چه دهتا

نه اخه این تک پسره هم😑

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

باخاش رفت وامد کن اخلاقشون دستت ییاد عزیزم بعد تصمیم به ازدواج بگیرید 

ولب بتحاله چه خانواده شلوغی میشه چه مهمونی های شلوغی 🥰ما که یدونه داریم هربار میریم عین یا کریم بارون خورده یه گوسه کز میکنیم خواهرشوهره هم میاد از خودش و بچه هاش تعریف میکنه 

پآش بیفته با 20تا هم شوهر میکنن فقط دارن الکی یه چیزی میگن😬

نه اتفاقا الکی نمیگن .اون کاربر درست گفت که پسر دوستن و خود استارتر هم مشخصه متوجه شده که ممکنه توقع خانواده از تک پسر و عروسشون زیاد باشه .

این خیلی واضحه ۱۰ تا دختر بیاری ته تغاری پسر .معلومه دنبال پسر بودن پس این تفکر میتونه خیلی تاثیر بزاره تو روند زندگیشون

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چه خوب😍من مشکلی با رفت و امد ندارم که😅خودم ادم برون گرا و اهل دورهمی ام اما میگم شاید چون یه دونه ...

خواهراش ازدواج کردن؟ پسره اخرین بچه اس

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بیخیال بابا چیه مگه احتمالا خواهر ها اول کخ از شما خیلی بزرگتر باشنباهاشون رفت وامد کن شاید اخلاقشون ...

اره ست تاش خیلی بزرگه

حتی یکی از خواهر زاده هاش همسن خودشه

ولی بچها گفتن این تک پسره با کلی دختر بزرگ شده

بد هم نمیگن

ترسیدم

نکنه الام تو نینی سایت باشه🥲🤌🏻😂😂😂