2777
2789
میگفت دخترم قیافش زشتهوالا اخر زمونه هیچی بعید نی مث اون مادر ک با دختر ش، پسرشو سه مونده روز ب عرو ...

جریانشون چی بود راستی میشه خلاصه بگی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از دوستام اینجوری بود. هی دخترشو میذاشت جلوش گریه میکرد میگفت زشته. تا اینکه فهمید چه بلایی از سرش رد شده و چه بیماری نادری رو بشکل مرزی رد کرده بچه. دیگه خدارو شکر میکرد فقط که بچه سالمه

عزیزم این تاپیکهای که راجع به دخترها هست رو باور نکنید به قول یه کاربری اینها یه گروه هستن که یه چیزی رو سوژه میکنن و چند روز پشت هم درباره ش تاپیک میزنن این چند روز هم همش درباره ی دختر تاپیک میزنن

_شوهرم از دختر بدش میاد 

_خانواده همسرم به خاطر اینکه دختر دارم مسخره ام میکنن

_شوهرم از وقتی فهمیده بچه م دختره ناراحت و افسرده ست

و غیره و غیره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عزیزم این تاپیکهای که راجع به دخترها هست رو باور نکنید به قول یه کاربری اینها یه گروه هستن که یه چیز ...

میدونی خودم هم دختر دارم هم پسر 

ولی دخترم تمام دنیای منه وقتی یکی اینجوری میگه قلبم ریش میشه به خدا بچه ها سرمایه زندگی ان من دخترمو خوشگل ترین و خواستنی نرین دختر دنیا میبینم 

چطور دلشون میاد 

وای خداروشکر تاپیک حذف شده بود دلم برای اون بچه که این مادر ازش متنفر گرفت

افسردگی بعد زایمان میگیره ادم همین میشه. بازم کس دیگه رو میشناسم چهارسال حاضر نشد بچشو ببینه. مادربزرگش بچه رو بزرگ کرد این مدت. بعدش کم کم خوب شد بچه رفت پیشخودش

افسردگی بعد زایمان میگیره ادم همین میشه. بازم کس دیگه رو میشناسم چهارسال حاضر نشد بچشو ببینه. مادربز ...

این همه مشاور خوب داریم چرا نمیرن سراغ درمان چرا هم خودشونو هم بچشونو عذاب میدن 

اخه همه چی فقط مشاوره نیست. خیلی چیزا از دست ادم خارجه خیلی چیزا هم جسمیه که معمولا مشاورا سراغش نمیرن. مثلا خیلی ازینا که این حالتو دارن یسری ازمایش خون بدن و فاکتورای خونیشون تنظیم شه تا حد زیادی خوب میشن ولی مشاورا اصلا سراغ چنین چیزی نمیرن که ارجاع بدن دکتر داخلی و دکتر خوب و دلسوزم کم داریم.

یا مثلا بعضیا بخاطر رفتارای همسر و خانواده و تروماها دچار این حالتا میشن که خب چون هر روز باهاش مواجهه دارن هر روزم باز حالشون بد میشه.

بعضیام هنوز اعتقادی ب مشاوره ندارن یا بخاطر هزینه هاش کمتر میشه دوره درمان رو کامل کنن. 

چون مشاور خیلی پول میگیره 

بعد از اینکه میری پیشش از درد پولی که خرج شده حالت بدتر میشه مشکلت هم حل نشده باقی میمونه🤪🤪🤪

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت