2777
2789
عنوان

خیاطی یا آرایشگری

219 بازدید | 22 پست

سلام خانما دخترم ۱۲سالشه خیلی تمیز میدوزه بقدری که خودم موندم وقتی دوختشودیدم فکردم باچرخ دوخته علاقه به درسم نداره برخلافه خودم که برق میخونم بنظرتون تابستون خیاطی بزارم یا آرایشگری میخوام رشته ای باشه هم به درآمدبرسه چون پدر نداره هم سالم باشه نظر خودم بیشتر محیطه خیاطیه چون خودم ۱۲سال آرایشگری کار کردم کسی تجربه داره درآمده خیاطی چجوریه

ارایشگری محیط خیلی خوبی نداره

ولی اگر هم استعدا هم علاقش خیاطیه قطعا پیگیرش شو خدارو چه دیدی شاید یه روزی واسه خودش مزون زد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم اونقدری ک به ارایشگری پول میدن ب خیاطی نمیدن.مخصوصا الان که هزینه پارچه و خرج کار بالا رفته.

آرایشگری هم هزینه داره

بعد این دختر خانم ممکنه طراح لباس بشه مزون بزنه و...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
ارایشگری محیط خیلی خوبی ندارهولی اگر هم استعدا هم علاقش خیاطیه قطعا پیگیرش شو خدارو چه دیدی شاید یه ...

استعدادشوکه دیدم اصلا موندم باورم نمیشد خودمم نظرم خیاطیه چون محیطه سالن خیلی خوب نیست واسه دختره جوون میترسم فقط درآمدش ذهنمومشغول کرده نمدونم چجوریاس الان

آرایشگری هم هزینه دارهبعد این دختر خانم ممکنه طراح لباس بشه مزون بزنه و...

بر اساس تجربه میگم. خواهر خودمم همینه. مزون زدن هزینه خیلی زیادی میخواد و جدا از اون سختی کار خیاطی بالا تره.  گردن درد هر بار باز کردن دوباره دوختن. و جدا از اینا الان جوری شده مردم پارچه قدیمیشونو میارن میخوان با پول و دستمزد کم لباس بدوزن. درصورتی ک هر ماه پول ترمیم مژه و ناخنشونو بدون غر و اذیت میدت

محیط سالن و خیاطی هردو خانوم هستن

و تو جفتش هم بحثای خاله زنکی هست😂

من کلاس خیاطی رفتم و الانم شغلم تو آرایشگاهه

طبق استعداد خودش پیش برو نه اطرافیان و این چیزا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

استعدادشوکه دیدم اصلا موندم باورم نمیشد خودمم نظرم خیاطیه چون محیطه سالن خیلی خوب نیست واسه دختره جو ...

سلام خیاطی هم عالیه بعضی لباسها دستمزدش میلیونیه دوختشم میگین تمیزه قطعا مشتری داره و اینم یادتون باشه خیاطی شغلیه که ادم کارش خوب باشه هیچوقت بی مشتری نمیشه اما ارایشگری مثلا دهه اول محرم یا بعضی روزا که شهادته و شبهای قدر و....تعطیل

سلام خیاطی هم عالیه بعضی لباسها دستمزدش میلیونیه دوختشم میگین تمیزه قطعا مشتری داره و اینم یادتون با ...

خودمم نظرم خیاطیه یه چرخه عالی دارم از جهیزیم فقط یه چرخ سردوز میخواد فقط چون سنش کمه و پدرم نداره از محیطه کلاسا ترس دارم نوجوونه دیگه 

خودمم نظرم خیاطیه یه چرخه عالی دارم از جهیزیم فقط یه چرخ سردوز میخواد فقط چون سنش کمه و پدرم نداره ا ...

اگه نمیخواد فعلا مدرک بگیره تو محل جای مطمئن کلاس بزارینش

و اگه اموزشگاه خواست بره جایی بره که متد گرلاوین پیشرفته باشه بهتره

برا ما مولر بود خیلی سخت و پیچیده ست البته میگین استعداد داره حتما از پسش برمیاد

من پارسال رفتم کلاس متد مولر بود سخت بود الگو کشیدنش وقتگیر بود پیش یکی خانومای که تو کلاس باهم دوست شدیم ده جلسه رفتم کلاس روشش راحته و تاالانم شیک دراومده چندتایی که دوختم به روش الگوی اسان

اگه نمیخواد فعلا مدرک بگیره تو محل جای مطمئن کلاس بزارینشو اگه اموزشگاه خواست بره جایی بره که متد گر ...

اگه دوست داشت الگوی اسان رو یادبگیره درخواست دوستی بدین من حاضرم یادش بدم رایگان

گفتین پدر نداره،بجاش برا عاقبت بخیریمون دعا کنه

اگه دوست داشت الگوی اسان رو یادبگیره درخواست دوستی بدین من حاضرم یادش بدم رایگانگفتین پدر نداره،بجاش ...

خیلی خیلی ممنونم🙏🙏😍😍حتما خیلیم عالیه حتما دعاگوتون هستم اول یه پیش اطلاعات داشته باشه بعد بزارمش کلاس پارچه هم زیادتوخونه دارم چرخ برادر خارجی خیلی خوبم دارم من تقریبا۱۵سال پیش مولر رفتم نازکدوزو لباس شب و عروس دیگه الان یادم نمیاداونجا اوجه سنه جوونیم بود دیگه فقط مدرکوگرفتموکنارگزاشتم