بچه ها من ۹سال با شوهرم دوست بودم تقریبا از ۱۶سالگی..الان ۹ماهه باهم نامزد کردیم خداروشکر همه چی عالیه از در و دیوار برامون پول میاد و خانواده هامون باهم خیلی خوبن..دقیقا بعد از نامزدی اینجوری برکت اومد به زندگیمون..ولی قبلش خیلی دستمون تنگ بود درامد شوهرم اصلا کفاف نمیداد..شوهرم یه دوست صمیمی داره که هم کلاس مدرسش بوده ماها همه از بچگی تا الان ده ساله باهم بزرگ شدیم و خیلی صمیمی هستیم..دوستش تا ۷ ماه پیش سرکار میرفت و درامد خوبی داشت همیشه از ما بیشتر پول درمیاورد و هوای ماروهم داشت..اما الان هفت ماهی میشه که با میل خودش از کارش استعفا داده و بیکار شده..ما یه دفتر داریم که تنها پرسنلش فقط خودمو شوهرم هستیم یجورایی مثل خونمون میمونه از صبح تا شب اونجاییم..حالا مشکلم اینه وقتی دوست شوهرم بیکار شد یه کپی از کلید دفتر مارو گرفت که صبحا نمونه تو خونه و بیاد دفتر ما پای لب تاب خودش بشینه یکم کار انلاین انجام بده ماهم چون باهاش صمیمی بودیم کلیدو دادیم ولی مشکل اینه الان شبانه روز دفتره ما هستش از صبح زود میاد تا ۱-۲شب هم میمونه..اصلا دیگه اجازه نمیده منو شوهرم تنها باشیم..بی خبر یهو کلید میندازه میاد تو..وقتی ما مسافرتیم رفیقشو میاره دفتره ما کلا یکم ارامشونو گرفته و اصلا بهمون فضا نمیده..چون در گذشته هوای مارو داشت من دلم نمیاد دماغشو بسوزونیم..از طرفی هم چون بیکار و تنها شده میدونم براش سخته تو خونه بمونه جلوی چشم خانواده باشه..دلمونم میسوزه براش..چجوری بهش بگیم کلیدمونو پس بده که ناراحت نشه؟؟اخه برای من و همسرم دوست عزیزیه نمیخوایم دلخور شه..فقط چون داره افراط میکنه خسته شدیم