2777
2789
عنوان

پلی کیستیک خفیف

118 بازدید | 19 پست

من دکتر غدد رفتم هورمونام گفت نرماله اما سونو پلی کیستیک خفیف  تشخیص داد 

داروهای که بهم داد 

سیبل 

گلوریپا10

اسپیرونولاکتون 

فینوسکار

من قند ندارم سرچ کردم تو نت نوشته گلوریپا10 برای دیابت نوع دو هست  

چرا این همه دارو داده 

منم پلی کیستیک دارم ولی پیش دکتر زنان رفتم 

و بهم فقط اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند داد 

در کنارش باید ورزش کنی و رژیم غذایی رعایت کنی بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این همه دارو داده منم پلی کیستیک دارم ولی پیش دکتر زنان رفتم و بهم فقط اسپیرونولاکتون و سیپروترو ...

اره منم موندم چرا این همه دارو خودش اول گفت هورمون هام تنظیمه اما چرا اینقدر دارو داده 

من موهای زائدم خیلی زیاده اما خودمم در مو هستم موهای سرم زیاده

درمان پلی کیستیک هم هست

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اره منم موندم چرا این همه دارو خودش اول گفت هورمون هام تنظیمه اما چرا اینقدر دارو داده من موهای زائد ...

من خودم علائمم جوش و موهای زائد دست و پا بود با ریزش مو 

ولی این همه دارو نیاز نیست واقعا 

اگه تهرانی بهت دکتر زنان خوب معرفی کنم سونو و ازمایشتو پیش اونم ببر 

من خودم علائمم جوش و موهای زائد دست و پا بود با ریزش مو ولی این همه دارو نیاز نیست واقعا اگه تهرانی ...

برای دانشگاه میام تهران اما فعلا که شهر خودمون بودم برای این همین جا رفتم دکتر حالا گفتم فردا دوباره باهاش حرف بزنم لعنتی همزمان با من دو بیمار دیگه تو اتاقش بود نمیشد درست باهاش حرف بزنم بدم اومد

برای دانشگاه میام تهران اما فعلا که شهر خودمون بودم برای این همین جا رفتم دکتر حالا گفتم فردا دوباره ...

اومدی تهران به نظر من پیش اون دکترم بیا خیلی کاربلد و عالیه 

دکتر نیلوفر فرهنگی 

من خودم علائمم جوش و موهای زائد دست و پا بود با ریزش مو ولی این همه دارو نیاز نیست واقعا اگه تهرانی ...

من حتی جوش و ریزش مو هم ندارم فقط موهای زائد صورتم پشت لب و زیر چونه ام و دست و پا و شکم زیاد و پره

این دکتر غدد ویزیت ۴۰۰ ترم برد اون چند می‌بره 😢

یادم نیست دقیق  

ولی شما اسمشو سرچ کن تو نت ادرس مطب و شماره تلفن و همه اطلاعات هست 

نظرات هم ببینی یه نظر بد نداره 

کلا پیشش رفتن ارزش داره خیلی دکتر خوب و با سواد و کاربلدیه

یادم نیست دقیق ولی شما اسمشو سرچ کن تو نت ادرس مطب و شماره تلفن و همه اطلاعات هست نظرات هم ببینی یه ...

این دکتری که منم رفتم نظرات بد اصلا نداشت اما دیگه به این نظرات مجازی اعتماد ندارم اگر شما میگی رو شما جواب داد پیش ایشون میرم بعدا